Ako inak osláviť 1. október, teda Medzinárodný deň kávy, než lahodným kávovým nápojom? Napríklad cappuccinom a navyše s porcelánovou šálkou z limitovanej edície. Festivalové duo získate v kávových baroch Tchibo nielen 1. októbra, ale počas celého Festivalu kávy. Ten prebieha v obchodoch Tchibo od 30. septembra do 20. októbra a počas jeho trvania si môžete kúpiť kávu za mimoriadne ceny.

Karmínová nie je len obyčajná farba. Je pre ženy, ktoré poznajú svoju hodnotu, oceňujú krásu detailov a vedia, že luxus nemusí vždy znamenať vysokú cenu. Je to farba, ktorá dáva možnosť vystúpiť zo svojej komfortnej zóny, no stále zostať verná svojmu štýlu. 

Jeseň a zime sú pre vlasy náročným obdobím. Chlad, vlhko alebo naopak suchý vzduch vo vykurovaných miestnostiach a časté striedanie teplôt môžu vlasy vysušovať. Tie majú potom tendenciu sa lámať a strácať lesk. Pri nosení čiapok zase často dochádza k elektrizovaniu vlasov a masteniu pokožky. Ako sa týmto prejavom vyhnúť, aby boli vlasy krásne, lesklé a bez frizzu počas jesene a zimy?

Pani doktorka po lete sa mi vytvorili pigmentácie na tvári. Používam SPF. Skúšala som rôzne bieliace krémy ale vôbec mi nepomohli. 

Tiež ste počuli o tom, že neexistuje žiadny podkladový krém, ktorý by sa hodil pod minerálny mejkap? Presvedčíme vás o opaku! Ľahký hydratačný Annabelle Minerals Soft Cream bol totiž stvorený presne na tieto účely a aktuálne je v novom balení. Má nielen nový dizajn a balenie, ale aj pumpičku pre uľahčenie dennej rutiny.

Desať rokov na trhu nedávno oslávila slovenská značka NEHERA retrospektívnou módnou prehliadkou na bratislavskom Námestí Slobody. Prvou na Slovensku. Prierez kolekciami, ktoré počas desiatich rokov oslovili fanúšikov módy po celom svete, predviedli okrem modeliek aj známe slovenské osobnosti, ako Táňa Pauhofová – spolu s Aňou Geisler tvár aktuálnej kolekcie značky, Nela Pocisková, Ema a Soňa Müllerové, Barbora Brusková, Sasha Gachulincová, ale aj Kamila Filipčíková, ktorá prehliadku otvárala alebo Filip Hrivňák, ktorý prehliadku uzatváral.

V centre Bratislavy, na adrese Mlynské nivy 5A, sa nachádza jedinečné miesto, kde sa stretáva luxus s inováciou – Krajčírstvo Blažek. Poskytujeme moderný prístup k tvorbe šitých odevov na mieru, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy elegancie a kvality. Krajčíri tu pracujú s ohromnou precíznosťou a starostlivosťou, aby každý odev zodpovedal individuálnym potrebám zákazníka. Široký výber látok, materiálov a designov umožňuje každému zákazníkovi nájsť ten pravý odev, ktorý dokonale vyjadruje jeho štýl a osobnosť. 

Bratislava 12. 9. 2024 – Snímka Influencerky sleduje tajný život úspešných internetových celebrít a odhaľuje odvrátenú stránku Instagramu. „Ak neviete kto ste a čo chcete prezentovať, môžete sa v tomto svete veľmi rýchlo stratiť,“ hovorí úspešná herečka, tanečnica a speváčka Alžbeta „Zea“ Ferencová, ktorá prepožičala hlas jednej z hlavných postáv.

Na stredné školy sa vracia späť po prázdninách projekt H3KNISA, ktorý zastrešuje iniciatíva Na veku záleží. Prináša do škôl svieži prístup k prevencii fajčenia a iných závislostí medzi tínedžermi. Namiesto prednášok a zákazov ponúka otvorené diskusie s influencermi, ktoré motivujú mladých ľudí zamyslieť sa nad svojimi rozhodnutiami. Cez témy ako sebaláska, duševná pohoda či podnikanie sa mladí učia robiť zdravšie a uvedomelejšie voľby. Tento jedinečný „deň bez vyučovania“ je pre študentov nielen obohacujúcim, ale aj zážitkovým dňom.

Mesto bohatej histórie, kultúry, velikánov vedy,  hudby i mesto zelených parkov. Osud mesta nebol ružový,  druhá svetová voj­na priniesla Varšavčanov skazu, tisíce obetí na životoch, tvrdé prenasledovanie židovského obyvateľstva nemeckým gestapom, zbombardované mesto asi ako žiadne v Poľsku. 

Ľudské srdce pracuje ako vysokovýkonný stroj. Po celý život vo dne, v noci pumpuje krv a zabezpečuje tak jej obeh v organizme. Ide o veľmi zložité prepojenie rozličných systémov, ktoré vzájomne na seba nadväzujú. Ak na jednom z nich vznikne porucha, naruší sa zabehnutý chod. Zodpovednosť za „škrípanie” kardiovaskulárneho zdravia môže mať podľa najnovších výskumov aj deficit omega-3 nenasýtených mastných kyselín a nedostatočná hladina vitamínu D3 v našom organizme...

Variácie príchutí obľúbených nikotínových vrecúšok VELO rozširujú dve novinky, ktoré aj na jeseň pripomenú chvíle horúceho leta. Strawberry Ice vyniká sladkými tónmi šťavnatých jahôd, Watermelon Ice zaujme príchuťou červeného melóna s jemným nádychom mäty. 
 

Určite sa zhodneme na tom, že jemná, hladká a pružná pokožka je jednoducho sexy. Ale čo ak máte suchú, drsnú pokožku a šupinky alebo podráždenie vám bránia ukázať svoju pokožku svetu v celej jej kráse? Našťastie nie ste sami. Mnohí z nás sa stretávajú s podobnými nepríjemnosťami, ktoré ovplyvňujú nielen náš vzhľad, ale aj sebavedomie. Ak sa s touto skutočnosťou nechcete zmieriť, ste tu na správnom mieste...

Predstavujeme vám ďalší kúsok z dielne DARY ROLINS – denimovú kozmetickú taštičku, ktorá skvele kombinuje štýl, praktickosť, kvalitu a taktiež ohľaduplnosť k prírode. Je to skrátka ideálny spoločník nielen na cesty, ale aj do každodenného života.

Občianske združenie Svetielko nádeje, ktoré pomáha zlepšovať a skvalitňovať život detským onkologickým pacientom, deťom s nevyliečiteľným ochorením a ich rodinám, usporiadalo nezabudnuteľný Deň otvorených dverí. Okrem atraktívneho programu a skvelých rozhovorov so zaujímavými osobnosťami sa uskutočnil aj Charitatívny beh Svetielka nádeje. Každý súťažiaci pritom zaplatením štartovného podporil činnosť občianskeho združenia.