Pomôžeme vám prerobiť si bývanie na domov

Domov je miesto, kde námje dobre, kde sa stretávames blízkymi, kde trávime voľnýčas a kde sa cítime príjemne.Tiež je to miesto, kam bysme sa mali radi vracať.Pocit domova vytvárajúpredovšetkým ľudia, nov neposlednom rade ajsamotný priestor, v ktorom sapohybujeme. Kvalitné, zdravé,bezpečné, moderné a účelnébývanie je preto cieľommnohých z nás.

 

 

Aby sa mohlo obyčajné bývanie premeniť na skutočný domov, na to je potrebné urobiť niekoľko dôležitých krokov a rozhodnutí. Vo väčšine prípadov nepôjde o lacnú záležitosť. Práve naopak. Dobrá správa pre vás je, že na to nemusíte byť sami, pokiaľ si zoberiete na pomoc silného a spoľahlivého partnera, akým je napríklad Prvá stavebná sporiteľňa.

 

 

Aj bez založenia nehnuteľnosti

 

Je preukázané, že klienti, ktorí sa podieľajú na financovaní svojho bývania vlastnými peniazmi, pristupujú k splácaniu úveru zodpovednejšie. Aj preto PSS, a. s., poskytuje úvery do 45-tisíc € bez založenia nehnuteľnosti tým klientom, ktorí už na svojom účte stavebného sporenia čosi nasporili. Stačí len, aby preukázali príjem, ktorý im umožní splácanie úverových splátok. Vieme však, že niekedy treba riešiť zabezpečenie nového alebo obnovu súčasného bývania okamžite. Preto banka poskytne úverové prostriedky aj tomu klientovi, ktorý zodpovedne spláca alebo už splatil úver v PSS, a. s., či v ktorejkoľvek inej banke. V tomto prípade nie je potrebné ani predchádzajúce sporenie na účte stavebného sporenia. Opäť stačí len zdokladovať výšku svojich príjmov.

 

 

Úver na nové alebo lepšie bývanie

 

S úverom na bývanie od PSS, a. s., bez založenia nehnuteľnosti si dokážete naozaj zásadným spôsobom zmeniť svoje súčasné bývanie, prispôsobiť ho momentálnym potrebám či obnoviť podľa aktuálnych dizajnérskych trendov. Môžete si zaň dokonca kúpiť aj menší byt alebo rodinný dom. Samozrejme, v závislosti od lokality, veľkosti a veku stavby. Takýto vysoký úver bez zábezpeky vám neposkytne hocikto. Pokojne si porovnajte ponuku PSS, a. s., s ponukami iných bánk. Nemenej dôležitá je tiež výška úrokovej sadzby úveru. Spravidla je dva až trikrát nižšia ako pri spotrebiteľských úveroch, ktoré sa na Slovensku často využívajú na rekonštrukciu bývania.

 

 

S týmto úverom ušetríte

 

Vďaka úveru na bývanie do 45-tisíc € bez založenia nehnuteľnosti od Prvej stavebnej sporiteľne ušetríte hneď niekoľko ráz. Najprv na jeho mesačných splátkach, ktoré sú nižšie ako pri porovnateľných spotrebiteľských úveroch. Potom na poplatkoch za administratívu. Keďže tento úver netreba zakladať nehnuteľnosťou, nemusíte platiť za znalecký posudok, za vklad na katastri nehnuteľností ani za dodatočné poisťovanie nehnuteľnosti. A napokon, odbúraním administratívy ušetríte množstvo svojho času, ktorého hodnota je pre mnohých nevyčísliteľná.

 

 

Mysleli sme na všetko

 

V prípade, že potrebujete viac prostriedkov ako spomenutých 45-tisíc €, napríklad na kúpu väčšieho bytu alebo výstavbu nového rodinného domu, vám PSS, a. s., poskytne medziúver, ktorý je potrebné zabezpečiť nehnuteľnosťou. Dodajme len, že po splnení vopred určených podmienok majú stavební sporitelia zákonný nárok na stavebný úver s nízkym úrokom, ktorý sa nezmení počas celého obdobia splácania.

 

 

TIP PRE VÁS

 

Financie získané prostredníctvom akciového úveru môžete využiť aj na splatenie iných, menej výhodných úverov v iných bankách. Doba splatnosti nového úveru môže byť až 30 rokov.

 

 

Viac informácií vám ochotne a bezplatne poskytnú obchodní zástupcovia PSS, a. s. Kontakty na nich nájdete na www.pss.sk alebo nám zavolajte na 02/58 55 58 55.

 

 

 

Patrí do vydania