Esencia večnej mladosti

Perly sú po stáročia symbolom krásy a dokonalosti. Inšpirujú módnych návrhárov, architektov či dizajnérov. Stali sa inšpiráciou vedcov z laboratórií Nivea na vytvorenie nového a jedinečného Perlového séra proti vráskam Q10 plus. Sérum využíva špeciálnu technológiu perál, ktoré v sebe udržujú vysokú koncentráciu koenzýmu Q10.

 

Geniálna technológia perál

 

Dr. Sven Fey, vedúci vývoja a výskumu pleťovej kozmetiky Nivea, upresňuje: „Tým, že sme koenzým Q10 vložili do ochranných perál, môžeme využiť jeho najvyššiu koncentráciu. Perly sú obklopené intenzívne hydratačným gélom obohateným o kyselinu hyalurónovú a kreatín. Stláčaním dávkovača sa perly roztlačia a koenzým Q10 sa zmieša s gélom. Vznikne tak čerstvo aktivované sérum na okamžitú aplikáciu.“ Sérum poskytuje pleti to, čo už prirodzeným starnutím stratila. Účinne dopĺňa množstvo koenzýmu Q10, ktorý spolu s kyselinou hyalurónovou a kreatínom redukuje vrásky, aktívne pôsobí proti starnutiu pleti, dodáva jej pružnosť, pevnosť a energiu potrebnú na dokonalú regeneráciu. Hodvábna konzistencia je ideálnym základom pod denný i nočný krém. 40 ml, 15,80 €

 

 

Koenzým Q10

 

V roku 2014 bol koenzým Q10 predmetom ďalšieho rozsiahleho testovania expertmi v laboratóriách NIVEA. Jeho cieľom bolo zistiť, či je kozmetický výrobok s koenzýmom Q10 schopný doplniť jeho hladinu v pleti. Išlo o jednu z najzložitejších ex vivo štúdií uskutočnených v laboratóriách Nivea. Na teste sa zúčastnilo 82 dobrovoľníkov, ktorí používali výrobky Q10 plus dvakrát denne. Počas tohto procesu vedci spracovali a analyzovali 2 800 vzoriek, s pomocou 24 vedeckých špecialistov počas siedmich mesiacov vykonávali rozsiahle štúdie, merania a analýzy dát a výsledky boli jednoznačné: použitie Perlového séra proti vráskam Q10 plus dvakrát denne počas dvoch týždňov môže výrazne zvýšiť obsah koenzýmu Q10 v koži. Okrem toho sa zvýšila úroveň metabolizovanej formy Q10, čo znamená, že pleť koenzým Q10 z výrobku skutočne vstrebáva a využíva na tvorbu energie.

 

 

Ako sérum nanášať?

 

Nevyhnutné je pleť pred aplikáciou séra dôkladne odlíčiť a vyčistiť. Je tak oveľa prístupnejšia aktívnym látkam a dokonale ich využije. Sérum používajte denne, ráno i večer, ideálne dlhodobo, aby sa plne prejavil jeho účinok. Po ošetrení pleti sérom naneste denný či nočný krém.

 

 

Kombináciou denného krému a séra zvýšite účinnosť až o 47 %

 

1. Odličovanie a čistenie pleti ráno i večer

2. Nosenie slnečných okuliarov eliminuje tvorbu vrások nielen v očnom okolí

3. Dožičte si dostatok spánku

4. Doprajte si každé ráno výdatnú sprchu

5. Hýbte sa

 

 

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania