Navráťte svojej pleti stratený objem a mladistvý vzhľad

Prejavov starnutia pleti je viac, ako si myslíme. Nie sú to však iba vrásky, ktorým by sme mali venovať pozornosť. Len máloktorá z nás si priamo uvedomuje, že príčinou staršieho vzhľadu je ochabnutá pleť a ochabnuté kontúry tváre, ktoré navyše dodávajú smutný alebo unavený výraz, i keď sa tak necítime. Skutočne ste sa s tým zmierili?

Nechceme starnúť tak rýchlo, ako rýchlo žijeme

Chceme vyzerať sviežo, mať iskru v očiach a rozžiarenú tvár, zachovať si aspoň niečo vo výzore z čias mladosti. Kľúčovou príčinou starnutia pleti je jednoznačne strata objemu. Obnova buniek sa spomaľuje, znižuje sa produkcia kyseliny hyalurónovej, pleť je v dôsledku toho suchšia, menej jemná, stráca pružnosť. Navyše sa stenčuje tuková vrstva v podkoží a dochádza k ochabnutiu v obrysoch tváre a líc. Niektoré ženy chcú okamžité riešenie a vyhľadávajú kliniky estetickej medicíny a vyplnia svoju pleť kyselinou hyalurónovou a botulotoxínom. No sú ženy, ktoré nechcú podstúpiť tieto zákroky a uprednostňujú starostlivosť proti starnutiu pleti pravidelným používaním krémov.

 

Eucerin® Volume-Filler navracia tvári mladistvý vzhľad

Nový rad anti-aging prípravkov Eucerin® Volume-Filler pri pravidelnom používaní pomáha obnoviť stratený objem pleti vďaka unikátnej kombinácii aktívnych látok magnololu, oligopeptidov a kyseliny hyalurónovej. Navracia tak tvári plnšie kontúry a mladistvý vzhľad. Výrobky tiež obsahujú SPF 15 a UVA ochranu proti predčasnému starnutiu pleti vplyvom UV žiarenia.

 

V ponuke je ucelený rad krémov

Remodelačný denný krém Eucerin® Volume-Filler na suchú pleť má hustejšiu konzistenciu. Pekne sa vstrebáva a je ideálny pod mejkap. Denný krém na normálnu a zmiešanú pleť má ľahkú, intenzívne hydratujúcu textúru. Nočný krém regeneruje pleť počas spánku. Očný krém spevňuje pleť v okolí očí, dodáva jej stratený objem, redukuje linky a vrásky a je vhodný aj pre nositeľky kontaktných šošoviek. Rad Eucerin® Volume-Filler bol vyvinutý pre ženy, ktoré chcú šetrne zlepšiť objem svojej tváre pomocou dermokozmetického anti-aging výrobku a nechcú podstupovať dermatologické zákroky. 

 

Cena denných krémov a nočného krému je 24,72 eur, očný krém stojí 19,86 eur. Dermokozmetiku Eucerin® Volume-Filler kúpite v lekárňach.

 

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania