Alexandra Novotná - Známky času sa dajú spoľahlivo vyhladiť

Sviatočné dni, rodinné oslavy, svadby a plesová sezóna. To sú dni, keď chceme vyzerať čo najlepšie a cítiť sa vo svojej koži. Bez zbytočných nedostatkov a komplexov. Doprajme si preto viac starostlivosti a zabojujme proti času a veku. Vyhľadajme tie najlepšie kliniky estetickej medicíny a poraďme sa so skúsenými lekármi. A keďže Vianoce a čas večierkov sa nezadržateľne približujú, naplánujte si stretnutia a vyriešte svoje estetické nedostatky čo najskôr. Zverte svoju pleť, dekolt a ruky do rúk a starostlivosti odborníkov.

Čitateľka Janka, 55 rokov

Síce sa pravidelne starám o svoju pleť, používam kvalitnú kozmetiku, ale inapriek tomu mám na pleti dosť nedostatkov. Jemné začervenanie, nevýrazné pigmentové škvrny, zväčšené póry na nose, výraznejšie vrásky a, samozrejme, kruhy pod očami. Ako sa môžem aspoň čiastočne zbaviť týchto nedostatkov a koľko ošetrení pleti budem potrebovať?

A hlavne, nech je to všetko bez bolesti. Rádiofrekvencia sa už niekoľko rokov považuje za metódu s veľkým potenciálom do budúcnosti, s tendenciou v určitých indikáciách prekonať účinky a možnosti lasera. Naše skúsenosti s monopolárnou aj bipolárnou rádiofrekvenciou trvajú už štyri roky, počas ktorých sme ošetrovali pacientov metódami Termaclinik a Termage, čiže monopolárnou aj bipolárnou rádiofrekvenciou. Účinky boli veľmi pekné, ale stále nám bránilo v použití vyšších energií riziko spálenia pokožky, keďže sa energia do strednej vrstvy kože dostávala cez neporušenú pokožku, ktorú sme síce chránili vodivým gélom, ale napriek tomu bola horná hranica použitej teploty obmedzená okrem iného aj pocitom pálenia a bolesti u klienta. Preto sme s napätím očakávali pôsobenie novinky, ktorá obchádza popálenie pokožky tým, že mikroihličky vedú teplo priamo do strednej vrstvy kože, teda oveľa cielenejšie. Novinka sezóny 2012 – mikroihličková intracelurálna bipolárna rádiofrekvencia Scarlet – je pre nás príjemným prekvapením z hľadiska účinku hlavne v oblasti liftingu kože. Spoľahlivo vyhladzuje známky času na tvári, krku a dekolte. Jedinečná technológia ScarLet Shock Free pomocou mikroihličiek zavedených do pokožky priamo ku kolagénovým a elastínovým vláknam vyhladzuje vrásky a zároveň vypína pokožku.

Viac sa dočítate v dvojčísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania