Horoskopy

Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: V letných mesiacoch budete mať príležitosť nazbierať nielen viac sily, ale aj novú inšpiráciu na ďalšiu činnosť a nie je vylúčené, že po dovolenke sa budete venovať aj novým veciam a novým povinnostiam.

Láska: Počúvajte hlas svojho srdca a začnite dôverovať svojej šťastnej hviezde. Tá vám síce nedovedie pod nos tú očakávanú veľkú lásku, ale určite sa stretnete s niekým, kto vám otvorí oči. Potom už bude záležať iba na vašej odvahe a srdci.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: V tomto období sa beh udalostí zrýchli, a hoci ste zvyknuté na svoj rytmus, nemusíte sa báť, že vám ponuky okolia niečo narušia. Dovoľte tým, ktorí to s vami myslia férovo, aby vám priniesli viac oživenia a vytiahli vás zo stereotypu.

Láska: Budete sa musieť vyrovnať so zmenou, ktorú ste možno očakávali, ale netušili ste, že to bude také zložité. Podstatné je, aby ste si to bremeno rozdelili a niesli ho spolu.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Teraz je čas na obranu svojho stanoviska. Možno zistíte, že vaša pozícia nie je až taká stabilná, ale ak sa nebudete na to sťažovať, je celkom možné, že protivník si to nestihne všimnúť a kým sa spamätá, už bude pre neho neskoro.

Láska: S niečím vo vzťahu je potrebné skončiť. Či už sú to výčitky alebo stále rovnaký spôsob hádok, alebo iné správanie, ktoré len zhoršuje to, čo chcete. Možno to bude vzťah sám, ktorý treba ukončiť.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Koľkokrát ste si hovorili – keď sa toto skončí, tak potom konečne budem môcť... Čo ak to, čo chcete, aby sa skončilo, držíte pri živote iba vy? Čo stratíte, keď sa toho už pustíte?

Láska: Aj tu je pre vás potrebné očistiť sa od bolesti alebo nenávisti z bývalého rozchodu. Odpustite nielen bývalému partnerovi, ale aj sebe. Uľaví sa vám a budete môcť voľnejšie dýchať. Načo so sebou nosiť niečo, čo vám škodí, aj keď si to neuvedomujete?

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Trpezlivosť, konajte v mieri a šírte dobrú náladu a porozumenie – to by mohlo byť mottom vašej dovolenky. A pokojne v tom pokračujte celé leto. Uvoľnite sa a užívajte si čas bez boja.

Láska: Aj vo vzťahu je čas, keď môžete viac vnímať bohatstvo toho, čo máte. Nielen v partnerstve, ale aj v rodine. A ak nie je všetko v poriadku, využite čas na utuženie vzťahu a podporu porozumenia.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: V tomto období dokážete využiť všetko, čo viete, a hoci je čas dovoleniek, tak v pracovnej oblasti máte prevahu. Teraz sa vám môže podariť to, po čom už dávno túžite a o čo ste sa už tak dlho usilovali.

Láska: Keď sa vám stane, že sa vám zatvoria jedny dvere, vedzte, že vždy sa zas ďalšie otvoria. Všímajte si to okolo seba a pozorujte život. Ušetríte si veľké trápenie a nebudete v budúcnosti tak dlho smútiť.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Bude vhodné, keď zostanete nestranné, a prv, než sa vôbec rozhodnete vstúpiť do nejakej situácie, tak ju najprv pozorujte, ako keď sedíte v divadle na predstavení. Možno to pre vás bude ťažká skúška, ak ste typ, ktorý sa musí do všetkého zamiešať a prikloniť sa na niečiu stranu.

Láska: Láska a bezpečie je aj tento mesiac dôležitou stránkou vzťahu, na ktorú by ste nemali zabúdať. Materiálny komfort to nenahradí. A aj všetky trampoty života sa lepšie znášajú v spoločnosti milujúceho a milovaného človeka.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Niečo vás trápi, hoci o tom nevie nik iba vy. Ak vás to už tlačí ako nočná mora, vyhľadajte buď dobrého terapeuta, alebo si vyberte dovolenku na uzdravenie svojej duše. Ste veľmi silné a schopné sa rýchlo regenerovať.

Láska: Vo vzťahu je to úplne naopak. Tam by ste mali mať odvahu byť slobodné, ničím nespútané a autentické. Žiadne divadlo a tajnosti. Iba radosť a hravosť. A ak nie, potom radšej nič.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: A zas je tu obdobie plné činorodosti, ale aj schopnosti naplno si užiť voľno. Vaša dobrodružná povaha vám dáva veľkú potrebu pohybu. Čo dodať? Tak asi len veľa šťastia a hor sa do sveta.

Láska: Čo ste do vzťahu vložili, to sa vám v tomto období vráti. Ak máte pocit, že svojmu partnerovi niečo dlhujete, mali by ste sa postarať o to, aby ste sa vyrovnali.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Vám treba oddych čo najskôr. Pravdepodobne už máte dosť všetkého toho pracovného nasadenia a treba vypnúť a relaxovať. A aj keď sa budete snažiť byť výkonné, už je to dosť namáhavé. Dajte si voľno.

Láska: Vyzerá to tak, že sa blížite k veľmi podstatnému kroku, ktorý by mal vaše spolužitie zmeniť. Ako? To už je na vašom zhodnotení pozitív a negatív, ale aj na ochote sa niečo nové naučiť.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Pred odchodom na dovolenku si vyčistite stôl a nenechajte nič na potom. Zrejme budete musieť pritlačiť trošku tvrdšie, aby vás brali vážne. No vyhnete sa tak nepríjemnostiam po návrate z dovolenky.

Láska: Veľmi pekné a láskyplné obdobie. Práve v tomto čase sa vám môže podariť spojiť všetko, čo má byť spojené, a keď k tomu pridáte svoj šarm, tak je možné temer všetko, čo vám robí radosť.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Spoľahlivosť, solídnosť a stálosť by vám mala priniesť ocenenie nielen od nadriadených, ale aj vnútornú spokojnosť. Starajte sa o to, čo je vám zverené, a ostatné nechajte tým, ktorým to patrí.

Láska: Budete aktívnejšia a flexibilnejšia v tom, ako využiť čas, ktorý môžete stráviť spolu. Problém by mohol nastať v tom, že partner s vami vašu aktivitu nechápe alebo sa nevládze pridať. Dáte sa znechutiť?

 

Autor
Ivona Nedobová
Patrí do vydania