Aby váš vzťah mal iskru

Vzťahy sú ako ľadovce, sú pod rôznymi tlakmi. Neustále sa hýbu a menia. Raz je vzťah divoká jazda, inokedy rovná, nudná cesta. Ba priam horšie, vzťah v istom období stagnuje. To sa však stáva. Vzťahy si vyžadujú našu starostlivosť ako čokoľvek iné. Jedným zo spôsobov, ako rozdúchať tlejúci oheň, je romantika. Predstavte si, že urobíte niečo z lásky. Jednoducho preto, že milujete. Ponúkame vám nápady, ako začať a dodať svojmu vzťahu tú správnu iskru.

1. Pripravte jej kúpeľ:

Vaňa je jedna z najromantickejších miestností v dome či v byte. Skontrolujte, či je čistá, potom napustite vodu, pridajte perličkový kúpeľ, vonné oleje. Ak všetko pôjde, ako má, požiada vás, aby ste sa pridali.

2. Kúpte spodnú bielizeň:

Vaše dievča sa cíti sexy a atraktívne, keď si oblečie peknú spodnú bielizeň. Keď jej ju kúpite, máte vyhraté. Uložte jej ju pekne na posteľ, aby ju hneď našla. Nekupujte príliš vyzývavý typ, pretože cieľom je, aby sa cítila príjemne. Porozmýšľajte nad tým, čo sa jej páči, v čom sa cíti dobre, a potom to skombinujte s vaším vlastným vkusom.

3. Nech ukáže nožičky:

Či mala zlý alebo dobrý deň, ak veľa chodila, pravdepodobne ju bolia nohy. Pripravte pre ňu kúpeľ na nohy a potom jej ich jemne masírujte. Ak sa cíti príjemne, môžete jej nalakovať nechty na nohách. Najlepšie je, ak to urobíte spontánne. Ak si plánuje nohy ošetriť sama, ponúknite sa, že to spravíte vy. Budete prekvapený, aké romantické a erotické to môže byť.

Viac sa dočítate v novembrovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania