Intrigánky - Zlé ženy bez zábran?

Sú všade. Stretnete ich v práci, pri športe či na párty. Ženy intrigánky vás dokážu pripraviť nielen o prácu, ale aj o manžela. Sú všade okolo nás. Niekedy ich nedokážete rozpoznať na prvý pohľad. Zvyčajne sa tvária ako najlepšie kamarátky, parťáčky či kolegyne. S úsmevom na tvári sa vám pozerajú do očí, pritom vás za chrbtom ohovárajú. Núkajú vám plece na vyplakanie, no pri prvej príležitosti vás podrazia. Robia to rafinovane, nedokážete ich odhaliť ani po pár rokoch.

Ženy bez zábran

Zapamätajte si jednu vec, ženy, ktoré označujeme za intrigánky, sa nikdy nezastavia pred ničím. Ak sa raz rozhodli ublížiť vám alebo sa po vašom chrbte dostať ďalej, sú takmer nezastaviteľné. Ony na vás nepozerajú ako na ľudskú bytosť, ste pre nich jednoducho rivalka, konkurentka alebo iba bábka, ktorej sa potrebujú zbaviť. Nech už sú vzťahy medzi mužmi a ženami akokoľvek komplikované, treba pamätať na jednu kultovú vetu. „Žene nikdy neublíži muž tak veľmi, ako jej dokáže ublížiť iná žena.“ Možno si budete klásť otázku, prečo to tieto ženy vedome robia? Prečo ubližujú iným, aby dosiahli svoje ciele. Mnohé z nich majú za sebou ťažké detstvo alebo trpeli v mladosti mnohými komplexmi menejcennosti. Možno neboli špeciálne krásne, milované ani obľúbené. V istom momente si tieto ženy povedali, že príde ich čas, keď dosiahnu všetko, po čom túžia. Nech ich to bude stáť čokoľvek. Nepozerajú napravo, naľavo, myslia iba na seba a na svoje blaho. Spomeňte si na najslávnejšiu intrigánku – egyptskú kráľovnú Kleopatru. Tá využila takmer každého na svoj prospech.

Peklo na pracovisku

V práci trávime zvyčajne osem hodín denne. Každý z nás chce mať preto vo svojom zamestnaní dobré a korektné vzťahy. Tak ako si nevyberáme rodinu, nevyberieme si ani kolegov. Samozrejme, ak nemáme vlastnú firmu alebo prácu. To, že sa k niekomu správame milo, priateľsky a príjemne, ešte neznamená, že dostaneme aj podobnú spätnú väzbu.

Viac sa dočítate v novembrovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

 

Patrí do vydania