Tropická krása od Christiana Diora

Kolekcia Prêt-à-Porter jar – leto 2011 je inšpirovaná slnkom, vodnou hladinou a jachtárskym klubom v južnom Pacifiku. Tropická krása spája maskulínne prvky so ženskou rafinovanosťou. Kolekcia Dior kombinuje námornícke uniformy s ostrovným exotickým šarmom. Námornícke bundy a parky vo výraznej bielej a tmavomodrej semišovej koži s pestrou potlačou ibištekov, orchideí a paliem južného Pacifiku. Jachtárske uzly, siete a krúžky sa objavujú na sukniach a šatách s farebnými slnkom zaliatymi vzormi a námorníckymi nohavicami omotanými v štýle sarongu.

Ikony Dior sa na ostrovoch s nadšením prechádzajú v nohaviciach z priezračného šifónu, ľahučkej bavlny a odľahčenej kože. Biele tričká sú tu opäť, ozdobené vyšívanými vencami a doplnené sarongmi s plavkovými podprsenkami na chrbte zopnutými do zlatých krúžkov. Kvetinové vzory a lemy v tvare okvetných lístkov, námornícke uzly, vsadená čipka a ornamenty. Ozdoby z exotického peria, koralové výšivky a lastúry dopĺňajú nočné prechádzky po pláži.

S kolekciou jar – leto prichádza nová múza Dior a nový priestor. Vitajte v novej sezóne, kde zvodkyňa Dior surfuje vo vlnách sýtych farieb a kultúr.

 

 

Patrí do vydania