Victoria Regia

Vstúpte do prestížneho salónu Victoria Regia v Eurovei, dajte si poradiť, inšpirujte sa, nechajte sa zlákať na tie najlepšie veci na vašu tvár a telo, doprajte si radosť, že opäť ste spravili niečo pre seba, čo má naozaj zmysel.

Ste salón, ktorý sa špecializuje na formovanie postavy a zoštíhlenie. Akým spôsobom pomáhate zákazníkom dosiahnuť vytúžený cieľ?

Ak je vašou túžbou zoštíhlieť, máme pre vás jedinečnú novinku – Kavitácia 3v1. Ide o tri synergicky pôsobiace ošetrenia, ktoré sa vykonávajú počas jednej 70-minútovej procedúry. Najdôležitejšia je práve kavitácia, ktorá trvá 40 minút a účinne rozbíja tukové bunky.

Môžete bližšie objasniť, akým spôsobom prebieha toto ošetrenie a čo spôsobuje, že bunky sa rozbijú?

V skutočnosti je to príjemný a bezbolestný zákrok, ktorý sa vykonáva prístrojom Body reducing system. Klientka po meraniach a analýze stavu vody a tuku v tele pokojne leží na ležadle. Odborná ošetrovateľka prechádza špeciálnou hlavicou po zvolenej lokalite klientky, samozrejme, priamo na holom tele, a jemnými krúživými pohybmi vytvára tlak na partie bruška alebo stehien. Prístroj vysiela ultrazvukové vlny, ktoré sa cez špeciálnu štvorpólovú hlavicu dostávajú do tukovej vrstvy klienta, kde spôsobujú rozpad a deštrukciu buniek.

Viac sa dočítate v májovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania