TAG HEUER - Ovládanie času je výzvou

Z malej manufaktúry vo švajčiarskych horách sa TAG Heuer transformoval na hodinársku legendu. Uznávaný na celom svete vďaka svojim luxusným športovým hodinkám a priekopníckej práci na chronografoch, TAG Heuer hodinky stelesňujú prestíž a výkon, brilantne spájajú technológiu s dizajnom. TAG Heuer pôsobil revolučne počas 150 rokov svojej hodinárskej histórie vďaka neustálej snahe o dokonalosť a inováciu, zachovávajúc si silné spojenie medzi súčasnou spoločnosťou a ľuďmi, ktorí formovali minulosť.

„Od hrdinov minulosti po hviezdy budúcnosti, ambasádori značky TAG Heuer sú osobnosťami modernej histórie: Edouard Heuer a Steve McQueen, Ayrton Senna a Leonardo DiCaprio, Lewis Hamilton a Shah Rukh Khan, Tiger Woods a Maria Sharapova. Spája ich silné odhodlanie dosiahnuť svoje najvyššie ciele, posúvajú hranice toho, čo je možné dokázať tvrdou prácou a silou mysle. Nevieme, čo budúcnosť schováva, ale vieme, že ak budeme pokračovať progresívne, budeme tí, ktorí ju budú formovať,“ uviedol k vydaniu knihy TAG HEUER 150 rokov a okrúhleho jubilea Jean-Christophe Babin, prezident & CEO, TAG Heuer.

TAG HEUER oslavoval

Pri príležitosti 150. výročia vzniku TAG HEUER sa v marci 2010 konal vo švajčiarskom Bazileji gala večer, kde prijal pozvanie ako čestný hosť svetoznámy herec a ochranca životného prostredia našej planéty Leonardo DiCaprio. S novými Carrerami 1887 na ruke – hovoril o tom, aká je to česť, byť ambasádorom tejto značky: „Som šťastný, že som tu, a oslavujem 150. narodeniny TAG Heuer,“ povedal DiCaprio. „Som hrdý na to, že som spojený so spoločnosťou, ktorá má nielen bohatú a slávnu históriu, ale aj rozumie dôležitosti konania dobra pre svet. Naša spolupráca, ktorá umožňuje ľuďom kupovať kvalitné hodinky a zároveň chrániť planétu, je modelom, ktorý – ako dúfam – budú nasledovať aj iné značky.“

Patrí do vydania