Lenka z Budmeríc šokuje: Moje DETI PIJÚ a TOTO je príčina, prečo začali

Lenka by nikdy nepovedala, že jej deti začnú tak skoro piť. „Začalo to tým, že som domov priniesla dve fľaše,,“ bez okolkov priznáva matka dvoch školákov. Dnes jej deti nevedia prestať.

Ilustračné foto, shutterstock.

 

Lenkine deti sú presne také, ako ich rovesníci: ráno idú do školy, poobede zo školy, potom na krúžky, robia si úlohy, majú kamarátov. No ich mama otvorene hovorí o tom, že na rozdiel od detí, ktoré poznajú, jej dvaja potomkovia pijú. A pijú pravidelne. „Až donedávna sa od svojich kamarátov neodlišovali, ani by im nenapadlo napiť sa. Boli ako ostatné decká, lietali po vonku, hrali sa s mobilmi a pitie bolo pre nich niečo, čo patrí do sveta dospelých. Ale potom som priniesla domov dve fľašky a nechala som ich v kuchyni. Ráno tam neboli,“ spomína starostlivá mama.

 

Lenka spustila pátranie po fľašiach, no nikde ich nebolo. „Ani by mi nenapadlo, že fľaše nájdem v detskej izbe. Bolo vidno, že deti z nich už pili, dokonca sa priznali, že si ich chceli vziať do školy. A odvtedy pijú ako dúha,“ prezrádza Lenka.

 

Začali piť aj kamaráti

Keď Lenka v škole na rodičovskom povedala, že jej deti pijú už takmer pravidelne a dokonca si nosia fľaše do školy, vyvolala tým veľký rozruch a sociálka na seba nenechala dlho čakať. Matka súrodencov to paradoxne riešiť nechcela. „A načo? Moje deti vedia, čo je pre ne dobré a dokonca si z nich zobrali príklad aj ich kamaráti. Chodia k nám a robia si párty, každý si prinesie svoju fľašu a vtedy sa toho vypije naozaj dosť,“ pripúšťa Lenka. Počuť takéto slová od matky maloletých detí je naozaj šokujúce. Ktovie, ako by celá situácia dopadla, keby Lenka všetko neuviedla na pravú mieru.

 

Pozrite sa, čo spôsobilo, že Lenkine deti pijú pravidelne


Fľaše SodaStream kúpite už aj v e-shope sodastream.sk. Foto SodaStream.

Patrí do vydania: 
Jún 2022