LIDERIN® zobudí vašu erekciu

Je jedna oblasť v živote, v ktorej je silnejšie pohlavie v nevýhode. Sex. Ony môžu vždy, oni len niekedy. Erekcia sa totiž predstierať nedá.

Podľa niektorých štatistík má nejaké problémy s erekciou každý desiaty muž vo veku nad 21 rokov. Sú to však len odhady, pretože s ťažkosťami v oblasti spálňovej intimity sa málokto pochváli – dokonca aj odborníkovi. Tendenciu riešiť problém s erekciou majú, prirodzene, skôr mladší muži. Staršia generácia sa v určitom veku pri problémoch so stoporením pohlavného údu posteľných radovánok vzdáva, pretože si myslia, že už majú aj tak svoje „odžité“. Sexualita však nie je čosi, čo sa takpovediac „minie“. Nemá exspiračnú lehotu. Zdravý sexuálny život treba považovať za jeden z predpokladov spokojnosti vo vyššom veku, za štipku príjemného korenia staroby, tvrdia psychológovia. Zaujímavý je poznatok, že čím intenzívnejšie človek žije erotickým životom v mladosti, tým dlhšie mu to vydrží v starobe. Na sex nikdy nie ste pristarí!

 

Na vine je nielen vek – najmä životný štýl

Problémom so stoporením pohlavného údu sa odborne hovorí erektilná dysfunkcia (ED). V minulosti sa používalo aj pomerne hanlivé slovo impotencia, ktorému sa odborníci snažia vyhýbať. Ide o neschopnosť muža dosiahnuť alebo udržať erekciu, ktorá je potrebná na sexuálny styk. Mnoho mužov má počas života dočasné alebo občasné problémy s erekciou, môže to súvisieť napríklad aj s únavou, so stresom. Erekciu ovplyvňuje mnoho faktorov – vek, nadmerná záťaž, nezdravý životný štýl. Okrem problémov psychického charakteru sú to aj príčiny organické – rôzne ochorenia ciev, žíl, nervov, choroby súvisiace so srdcom, vysokým krvným tlakom či cukrovkou. Tieto ochorenia sú takisto vo väčšine prípadov výsledkom spomínaného nezdravého životného štýlu. Erektilná dysfunkcia neznamená, že muž je neplodný alebo je neschopný dosiahnuť orgazmus. Vo väčšine prípadov je to porucha, ktorá sa dá riešiť a riešiť ju treba, pretože má významný vplyv na mužovo sebavedomie.

 

Mužstvo v pozore

Zázračná tabletka, ktorej mocné „kopnutie“ postaví do pozoru bez výnimky aj ten najochabnutejší mužský nástroj, nejestvuje. Ľudstvo odjakživa pátralo v tomto smere po rôznych „erekciebudičoch“, dokonca už jestvujú aj lieky, lenže každý liek má aj nežiaduce účinky. LIDERIN® nie je liek, ide o doplnok výživy. Nie je to však nejaké neoverené afrodiziakum zo sexshopu, o ktorom nikto nevie, kto ho vyrobil a čo vlastne obsahuje. LIDERIN® totiž obsahuje kombináciu dvoch jedinečných látok, pri ktorých lekárske štúdie dokázali, že účinkujú. Ide o L-arginín a extrakt z kôry francúzskej pobrežnej borovice (Pycnogenol®). L-arginín v tele uvoľňuje oxid dusnatý, ktorý zohráva kľúčovú úlohu pri prekrvení pohlavného orgánu muža. Umožňuje roztiahnutie ciev v penise a je takisto potrebný na proces tvorby spermií. Extrakt z kôry francúzskej pobrežnej borovice (Pycnogenol®) zlepšuje mikrocirkuláciu krvi zvýšením priepustnosti najmenších cievok vlásočníc.

 

LIDERIN® je prísľubom, že TO bude fungovať

Na štúdii mužov s miernou erektilnou dysfunkciou vo veku 30 – 50 rokov sa dokázalo, že k zlepšeniu erekcie došlo pri užívaní tejto kombinácie látok priemerne už po 60 minútach, a zistil sa dokonca priaznivý vplyv na hladinu cholesterolu a na krvný tlak. Vážnosť tejto štúdie potvrdzuje fakt, že išlo o dvojitú slepú štúdiu kontrolovanú placebom, čo má vážnosť v odbornej verejnosti. Kontrola placebom znamená, že ani pacienti, ani lekári nevedeli, kto užíva účinnú látku a kto len „prázdnu“ tabletku. Tak sa dá najlepšie posúdiť efekt prípravku v porovnaní s kontrolnou skupinou. Štúdiu uskutočnili odborníci na Lekárskej univerzite v bulharskej Sofii a v Ústave farmaceutickej chémie v nemeckom Münsteri. Častosť pohlavného styku u pacientov sa počas štúdie trvajúcej mesiac zdvojnásobila, nezaznamenali sa žiadne neželané účinky a výsledkom je záverečné konštatovanie, že kombinácia látok L-arginín a extraktu z kôry francúzskej pobrežnej borovice (Pycnogenol®) je sľubnou alternatívou v prípade liečby miernej až stredne závažnej formy erektilnej dysfunkcie. Ak vás teda trápia problémy týkajúce sa stoporenia, zapite dostatočným množstvom tekutiny tri tablety aspoň 60 minút pred pohlavným stykom. Posteľ je totiž dobrá na dve veci a spánok je len jednou z nich!

 

Kedy je najlepšie použiť LIDERIN®?

Ak chcete zlepšiť svoj sexuálny život

Ak potrebujete rýchly účinok na podporu erekcie

Ak chcete vyvolať erekciu

Ak chcete predĺžiť trvanie erekcie počas pohlavného styku

 

www.liderin.sk

 

Ako zintenzívniť váš vzťah za 30 sekúnd

Zabudnite na veľké romantické gestá. Hoci sú neodolateľné a kvalitný romantický hollywoodsky film si nevieme ani len predstaviť bez večere pri sviečkach či romantickej dovolenky, pre skutočnú lásku stačí niečo úplne iné. Slová ako „Som na teba pyšná“ sú zadarmo a partner sa po ich vyrieknutí cíti skvele. Áno, pár úprimných slov dokáže viac ako veľa peňazí, ohurovanie luxusom alebo prílišnou snahou. Týždne strávené plánovaním drahej dovolenky, nakupovaním leteniek a šprint k lietadlu v poslednej chvíli. Následne pár krásnych chvíľ a potom bilancovanie minutých financií. Dámy sa potom cítia zaviazané a sú doslova vyčerpané dokazovaním, ako svojho partnera milujú. Tak si predstavujete romantiku? Po čom muži skutočne túžia, je bozk, potľapkanie po ramene. Zdá sa vám to príliš jednoduché a triviálne? Práve takéto malé a milé nežnosti a lichôtky môžu váš vzťah posilniť a utužiť. Samozrejme, nesnažíme sa vás odradiť od toho, aby ste šli z času na čas na drahú večeru, do divadla alebo si splnili dovolenkový sen. Každý z nás má sny, ktoré by si chcel splniť, a určite ich nie je málo. I veľké snaženie má vo vzťahoch miesto. Ak však takýto „maratón“ trvá príliš dlho, sú z neho obaja partneri unavení. Existujú tisíce drobných vecí, ktorými môže dať partnerka svojmu drahému najavo, že ho miluje, túži po ňom a váži si ho. Väčšina z týchto drobných gest sa dá vyjadriť za pár sekúnd, ale krátky čas ich v žiadnom prípade nedegraduje na niečo menej dôležité. Ide o to, aby sa partner cítil ako muž, nie chlapec. Muž potrebuje pocit ochrancu a siláka. Je to príliš jednoduché? Je to zadarmo a najlepšie na takýchto malých pozornostiach je fakt, že partner vám bude oddaný a verný. Nie peniaze sú základom zdravého a pevného vzťahu. Každý muž má tajné prianie, ktoré by mu mohla jeho partnerka splniť, aby sa cítil potrebný, milovaný a aby bol pre ňu jediný. Po čom teda muži túžia? Ponúkame vám pár tipov na to, ako začať...

Keď ho pobozkáte, utrite mu vreckovkou rúž z jeho pier.

Je to prejav hlbokej intimity.

Pýtajte sa ho na jeho názor na čokoľvek. Ako máte postupovať pri problémoch v práci, či máte vhodný cvičebný plán v posilňovni. Jednoducho sa snažte, aby sa cítil užitočný a dôležitý.

Pripravte mu ráno kávu a prineste mu ju do postele.

Môžete pridať bozk.

Pri prechádzke v meste mu vytiahnite ruku z vrecka a držte sa za ruky. Muži milujú, ak potrebujete ich pozornosť.

Občas mu zavolajte počas dňa. Nie však preto, aby ste zisťovali, čo robí alebo s kým je. Jednoducho mu povedzte, že ho máte rada a že dnes ráno vyzeral naozaj sexy.

Masírujte mu hlavu. „Ponorte“ si ruky do jeho vlasov a nežne a jemne mu krúživými pohybmi prechádzajte po šiji.

Vždy, keď odchádza preč z domu na služobnú cestu, tak mu do kufra pribaľte lístok s nápisom ako: „Nemôžem sa dočkať, kým sa vrátiš“ alebo „Veľmi mi chýbaš“.

Presvedčte sa sami, že takéto malé pozornosti sú korením, ale zároveň i pevným základom úspešných a kvalitných vzťahov.

 

Patrí do vydania