Diane Kruger - Biela pre značku Calvin Klein

„Byť zvodnou krásavicou a nevyužiť to v prospech dobra – čo je to za hlúposť?“ nechápala Diane Kruger po stvárnení trójskej Heleny a mala na to plné právo. V tom istom roku získala ocenenie Women’s World Awards udeľované každý rok ženám, ktoré pomohli zlepšiť svet, a odvtedy žne jeden úspech za druhým. Aký je ten najnovší? Stala sa novou tvárou značky Calvin Klein!

V okvetí kálie

Nikoho neprekvapí, že Diane Kruger má ako charizmatická herečka obrovské šance rovnako zažiariť vo svete kozmetiky. Trend obsadzovať do reklamných kampaní herečky preferujú takmer všetky kozmetické spoločnosti. Zistili, že známe tváre dokážu osloviť oveľa viac ako modelky, ktoré poznáme maximálne z časopisov. Teda v prípade, že nechodíme na módne prehliadky svetových značiek osobne. Na jar spoločnosť Calvin Klein oznámila, že tvárou jej nového parfumu Calvin Klein Beauty sa stáva Diane Kruger. Aj táto skutočnosť spôsobila, že sa vôňa očakávala ešte túžobnejšie. Od jari do jesene predsa uplynulo toľko času, že nedočkavé zákazníčky by si za svoj výkon zaslúžili bobríka trpezlivosti. Čo to však znamená pre Diane? Okrem určite zaujímavého honoráru a zaradenia do portfólia legendárnej značky, kde sú módnymi písmenami zapísané také mená ako Kate Moss, Scarlett Johansson, Christy Turlington, Natalia Vodianova či Eva Mendes, ešte čosi. Skutočne vydarenú kampaň, ktorá sa nesie v znamení snehobielej. Minimalizmus zabral. Záber na Dianu v bielom oblečení s odhalenými ramenami sa strieda so špirálovitým kvetom kálie a ľahko možno nadobudnúť pocit, že obe – žena aj kvet splývajú v jedno. Reklamní tvorcovia nekompromisne zvolili bielu ako farbu, ktorá symbolizuje nevinnosť, čistotu a zároveň dokonalosť. Zdá sa, že biela presvedčila aj samotnú herečku. Na niekoľkých akciách sa zjavila v snehobielych šatách, nepriamo tak prezentujúc nový parfum. Niežeby jej táto farba nesvedčala, ale už aj vrabce čvirikajú, že biela je synonymom Beauty. Od Calvina Kleina, prirodzene.

Nová tvár kampane Calvin Klein

Herečka Diane Kruger sa stala novou tvárou reklamnej kampane Calvin Klein. Kampane na veľmi očakávanú novú dámsku vôňu značky Calvin Klein, Calvin Klein Beauty, ktorá je zaradená do existujúceho portfolia svetovo preslávených vôní. Samotná vôňa je inspirovaná Calvin Klein Collection fashion, dizajnéra dámskej kolekcie Francisca Costu. Svetoznámy dizajnér sa necháva inšpirovať ženami, ktoré sú

 

Viac sa dočítate v novembrovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania