Neriaďte sa pravidlami a vytvorte si svoje vlastné!

Talentovaná speváčka Ewa Farná sa stala tvárou novej dámskej vône Far Away Rebel & Diva od AVONu, s uvedením ktorej kozmetická spoločnosť zároveň odštartovala rebranding a prichádza s  výzvou #SledujteMa. Pre Evu je veľmi charakteristické, že sa neriadi pravidlami, ale vytvára si svoje vlastné, či už v osobnom alebo pracovnom živote. V krátkom rozhovore prezradila, čo je zdrojom jej sily a jedinečnosti.

#SledujteMa je predovšetkým o prekonaní sa a vystúpení z radu. Určite sú ti tieto odvážne kroky známe a podobné momenty si zažívala tiež. Čo ťa ženie vpred? Čo ti pomáha zbaviť sa strachu a byť rebelkou i divou?

Baví ma robiť veci inak, prekvapovať, hrať podľa vlastných pravidiel. Dnešný svet ponúka toľko možností a strach býva skôr brzdou. Určite je potrebné mať zdravé sebavedomie, ktoré mi našťastie vložili do vienka rodičia láskyplným a bezpečným domovom. Jednoducho, dobré rodinné zázemie mi dáva pocit, že aj keď spadnem, tak to bude do vankúša. A zase vstanem. Fanúšikovia a ich podpora sú tiež obrovským motorom. A tak isto chcem byť dobrým príkladom aj pre svojho malého syna, takže zakrpatieť alebo vzdávať sa, nie je príklad, ktorý mu chcem dať.

 

Zamerajme sa teraz na dámsku voňavú novinku, ktorej si tvárou. Na čo sa zameriavaš pri výbere vône?

Pre mňa je dôležité, aby na pokožke hlavne dlho vydržala. Tiež chcem, aby voňala nielen mne, ale aj môjmu mužovi.

 

Čo sa ti na vôni Far Away Rebel & Diva najviac páči?

To je pre mňa ťažké opísať. Je to ako s jedlom – nedokážem povedať, prečo mám nejaké jedlo rada a ďalšie zase nie. Buď mi sedí alebo nie. Táto vôňa sa na moju pokožku pekne oblieka, cítim sa dobre, keď ju mám na sebe.

 

Aké bolo fotenie pre kampaň k vôni Far Away Rebel & Diva? Môžeš nám prezradiť nejaké tajomstvá zo zákulisia?

V štúdiu na mňa čakal tím profesionálov, je mi vždy potešením a cťou pracovať s najlepšími ľuďmi v danej oblasti. Výzvou pre mňa bolo stáť na platforme vo veľmi vysokých podpätkoch a visieť na jednej ruke pol dňa! Zaťahovať brucho a zároveň sa snažiť vyzerať sebavedome na kamere. Výsledné fotky sú, rovnako ako moje novo-vyrysované svaly na lýtkach, úplne úžasné!

 

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?

Dámska voňavá novinka vás presvedčí o tom, že kozmetická spoločnosť dokáže stále prekvapiť a inovovať. Exkluzívny parfum Far Away Rebel & Diva jednoznačne prekoná vaše očakávania.

 

Čím je Far Away Rebel & Diva výnimočná?

Odvážne tóny ružového korenia nakopnú vaše sebavedomie, vďaka tónom zvodnej magnólie zas môžete predviesť svoje mnohostranné nadanie a svoj šarm na záver zvýrazníte neodolateľným akordom slaných karamelových pukancov. S novým parfumom z kategórie kvetinovo-gurmánskych vôní nájdete odvahu chopiť sa okamihu!

 

Nový parfum ako aj ďalšie výrobky z portfólia AVON sú dostupné prostredníctvom www.avon.sk alebo vašej AVON Lady/Gentlemana.

 

Patrí do vydania