Urobme to pre seba - Finále vášho nového životného štylu

Mohli by sme našu trojmesačnú súťaž merať rôznymi kritériami. Počtami zredukovaných kilogramov, množstvami ubudnutých centimetrov, mierou dodržaných vlastných predsavzatí. Skôr však než uplynulé tri mesiace zhodnotíme, musíme povedať jedno – nebolo to jednoduché. Tri mesiace poctivej životosprávy, pravidelného pohybu, popritom práca, rodina a ďalšie povinnosti – to si vyžaduje veľké sebazaprenie, mnoho úsilia. A určite aj kus odvahy, veď od úspešných účastníčok súťaže sme žiadali, aby nám do redakcie poslali aj fotografie svojej postavy pred a po skončení súťaže.

Nemáme všetky takú guráž ukázať svetu, aké sme. Preto všetkým, ktoré ste sa do súťaže prihlásili, patrí naše poďakovanie. Poďakovanie doplnené našim uznaním patrí tým z vás, ktorým sa súťaž podarilo dokončiť. Našim cieľom bolo motivovať vás k zmene svojho zovňajšku, o ktorej ste vedeli, že by ste ju už potrebovali, no stále nebol čas, priestor, či dôvod uskutočniť ju. Našim cieľom tiež bolo, aby ste samé na sebe spoznali, čo na vás platí, na čo vaše telo reaguje. Aby ste našli spôsob ako žiť inak, aby ste sa lepšie cítili. Spomedzi účastníčok sme vybrali tri víťazky, ktorých výsledky a skúsenosti vám prinášame. Posúďte sami, aký skvelý výkon dosiahli.

Ceny pre prvé tri výherkyne venuje CK Hydrotour, spoločnosť SONY, RIO MARE a redakcia mesačníka Beauty & Woman

1.miesto

pre Luciu z Bratislavy - letná dovolenka v slnečnom Grécku od CK Hydrotour, eye toy Kinetic od spoločnosti SONY

2.miesto

pre Zuzanu z Kočoviec - letná dovolenka v slnečnom Grécku od CK Hydrotour, eye toy Kinetic od spoločnosti SONY

3.miesto

pre Annu z Trnavy - eye toy Kinetic od spoločnosti SONY, značkový parfúm, kozmetický balíček od redakcie Beauty & Woman, balíček vynikajúcich tuniakov RIO MARE

Patrí do vydania: 
Jún 2006