STOP nakupovaniu za plné ceny, šetrite na svojich nákupoch až 80 %

Vďaka Zlacnene.sk ušetríte až 80 % na prakticky všetkých položkách Vášho nákupného zoznamu. Nezáleží pritom, či sa jedná o pravidelný nákup potravín, jednorazový nákup nábytku a bytových doplnkov, či obnova športového vybavenia. Na Zlacnene.sk nájdete takmer 200 druhov tovaru ponúkaného za veľmi výhodných podmienok, rádovo sa jedná o desiatky tisíc produktov!

Zlacnene.sk aktualizujú zoznam akčných ponúk každý deň, tj. vždy máte prehľad o tom, čo a kde možno kúpiť so zľavou. Okrem toho, Zlacnene.sk Vám tiež povedia:

⁃ do kedy akčná ponuka platí

⁃ u ktorého predajcu a na ktoré jeho pobočke akcia platí

⁃ aká je cena po zľave a aká je výška zľavy

 

Prehľad ponúk na tomto portáli je Vám k dispozícii ako v podobe elektronických náhľadov na akčné letáky (pozri akčný leták Kaufland) či v rámci tematických kategórií (napr. pivo v akcii, nábytok v akcii). Jednotlivé položky z Vášho nákupného zoznamu si na Zlacnene.sk skontrolujete doslova na pár kliknutí.

 

Strážca zliav prechádza akčné ponuky za Vás

Používateľom webu Zlacnene.sk je zadarmo k dispozícii funkcia Strážca zliav. Do tejto zľavy si jednoducho zadáte, o aký typ akčnej ponuky máte záujem, Strážca následne denne prechádza letáky a kontroluje, či niektorý z nich neobsahuje zľavu, ktorá spĺňa Vaše zadanie. Ak áno, Strážca Vás informuje e-mailom.

 

Vďaka vyššie uvedenému, výrazné zľavy sú Vám k dispozícii aj bez toho, že by ste museli každý deň listovať desiatkami akčných letákov. Navyše, na rozdiel od papierových letákov, so Zlacnene.sk nie ste viazaní na predajcu / pobočky, ktoré Vám nechávajú letáky doručiť do schránky. Máte vo svojom okolí viac pobočiek rovnakého predajcu? Na Zlacnene.sk si ľahko skontrolujete, do ktorej z nich sa práve oplatí vyraziť!

 

Kde je naozaj výhodné nakupovať?

Zároveň, ak konkrétny produkt ponúka za zvýhodnených podmienok viac predajcov, na Zlacnene.sk si ľahko zistíte, ktorá z týchto ponúk je najvýhodnejšia. Neplatí totiž automaticky, že čím vyššia je zľava uvádzaná v percentách, tým nižšia je cena tovaru.

 

Koľko ušetríte na Vašom budúcom nákupe?

Priemerná slovenská domácnosť môže vďaka nákupom v akčných ponukách ušetriť len za potraviny aj tisíce korún mesačne. Nekupujte ani Vy za plné tovarové ceny, ktoré sú inde dostupné s výraznými zľavami. Navštívte Zlacnene.sk a spočítajte si, koľko peňazí môžete ušetriť už na Vašom budúcom nákupe.

 

Patrí do vydania