Formovanie tela k dokonalosti

Priveľké boky a nakysnuté bruško? Alebo vás trápi celulitída? Ak túžite po krajšom tele v prvom rade sa nastavte na to, že zmena je možná a potom, miesto čítania strašidelných článkov na internete, vyhľadajte odborníka, ktorý tomu naozaj rozumie. To isté sme urobili aj my. A? Prinášame niekoľko fantastických ošetrení, ktoré vám zmenia nielen telo, ale i život!

Ruku na srdce. Ktorá z nás si nekúpila ten alebo onen krém z reklamy, ktorý sľuboval viditeľné zmeny už po prvých týždňoch od jeho používania? Zázrak sa ani v prípade prvého, druhého či dvadsiateho krému nekonal. Jediné čo sme si z týchto skúsenosti odniesli bolo sklamanie a zbytočne odľahčenú peňaženku. Dnes sme už ale poučené, vieme, že ak chceme zázraky na počkanie, musíme sa zveriť do rúk špecialistov. Mimochodom, vedeli ste, že klinika MEDISKIN je centrum s najširším portfóliom procedúr a ošetrení pre tvarovanie postavy? Spomedzi viacerých overených kúr vyberáme tieto novinky!

 

Dajte si pokoj so skalpelom, vyskúšajte Vanquish!

Ak sú Vám Vaše obľúbené nohavice priúzke, nechajte preniknúť inovatívnu technológiu multipolárneho poľa do podkožného tuku a porazte svojho nepriateľa aktívnym útokom. Vanquish® – prvý FDA schválený prístroj fokusovaného rádiofrekvenčného poľa efektne zdolá vaše neželané tukové vankúše. Toto prelomové ošetrenie vám vylepší oblasti bruška, bokov a stehien, a budete ho milovať!

 

„Priebeh terapie je príjemný. Nad brucho klienta sa nekontaktne nastaví aplikátor, ktorý je dizajnovaný  na pokrytie celej oblasti. To znamená nielen centrálnej, ale aj bočných partií brucha, stehien a dolných bokov“, začína vysvetľovať fungovanie už na pohľad sympatického pomocníka MUDr. Iveta Hasová. Pri ošetrení doslova zrelaxujete. Jedna návšteva vám zaberie 45 minút a treba ju po týždni ešte trikrát zopakovať. „Po niekoľkých minútach od začiatku ošetrenia klient pocíti prehriatie v brušnej oblasti spojené s príjemným vnemom. Tento pocit pretrváva približne pol hodinku po ukončení terapie, súčasne s možným začervenaním, podmieneným naakumulovanou dávkou energie premenenej na teplo“, pokračuje MUDr. Hasová.

 

Začervenanie sa časom vytratí, to je jasné, ale pýtate sa s nami, kde sa pominie ten prebytočný tuk? „Tuk sa odbúrava procesom zvaným apoptóza, čo je normálny fyziologický proces v ľudskom organizme, tzv. programovaná bunková smrť. Je to prirodzený a telu vlastný proces, ktorý nie je žiadnym spôsobom škodlivý. Naopak je to najšetrnejšia a zároveň i najsofistikovanejšia metóda, ako sa tukovej bunky zbaviť“, garantuje naša odborná poradkyňa. Okrem toho, že Vanquish dokáže ošetriť najrôznejšie problematické partie tela, už teda možno tušiť, že nezanecháva ani rôzne jazvy, či nerovnosti, zdoláva svoj cieľ bezbolestne, bezprácne a hlavne efektívne. „Pravda. Výsledky sa dostavia na základe stimulačných procesov v priebehu 4 – 6 týždňov od ošetrenia. V niektorých prípadoch dokáže toto ošetrenie vyrysovať pás a zmenšiť objem až o 13 cm“, hovorí zo skúseností MUDr. Iveta Hasová.

 

Platí tu pravidlo, že ak je spolupráca vzájomná, optimálny výsledok možno dosiahnuť v neuveriteľne krátkom čase. A tak, keď prístroj dokončí svoju prácu, treba si ešte ustrážiť dostatočný príjem tekutín, s vyváženou energetickou bilanciou. Následným novým pohľadom na seba budete ohromení.

 

Len 4 ošetrenia UNISON vás delia od pozadia a nôh bez celulitídy.

Až keď človek zažije procedúru Unison na vlastnej koži, pochopí, koľko veľa ho stálo nekonečné masírovanie a krémovanie problematických partií. Celulitídou totiž trpí takmer 90 % ženskej populácie, no miera postihnutia a teda i stratégia v jej odstraňovaní býva rozdielna. Jediný systém, ktorý je schopný v jedinom ošetrení zacieliť na všetkých 5 príčin celulitídy je práve Unison.

 

MUDr. Hasová vysvetľuje prečo: „Inteligentný systém ovládania nedovolí terapeutovi vykonávať neplnohodnotné ošetrenie, okamžite upozorní  na odchýlky v kvalite ošetrenia. Výnimočnosť spočíva i v počte odporučených ošetrení. Terapia sa zameriava na zlepšenie kvality podkožnej vláknitej siete, uvoľnenie skrátených spojivových vlákien, homogenizáciu tukového tkaniva, zabezpečenie optimálnych cirkulačných pomerov, detoxikáciu metabolického odpadu postihnutej oblasti.“ A klinika MEDISKIN je doposiaľ jediná, ktorá ňou v rámci Slovenska a blízkom okolí disponuje.

 

„Počas prvej návštevy nastavujeme klientom individuálny liečebný plán. Odporúčame podstúpiť 4 liečebné zákroky, ktoré sú plánované v odstupe jedného týždňa. Liečba zvyčajne trvá približne 20 minút, v závislosti od ošetrovanej oblasti. A nebude tajomstvom, ak prezradím, že najžiadanejšími sú oblasti zadočku a stehien“, pokračuje MUDr. Hasová. Jej klienti nám opísali vnímanie terapie ako masáž lávovými kameňmi s intenzívnymi mechanickými vibráciami. Liečba je teda relaxačná a ubehne väčšine klientom rýchlejšie, než by si aj priali.

 

Tak čo, nechali ste sa zlákať na túto procedúru blahodarnú nielen pre telo ale i dušu? Ak nie, máme tu pre vás ešte jednu motiváciu! „Výsledky zaznamenáte zvyčajne už po prvom ošetrení. Odmenou pre vás bude vyhladenie a zjemnenie nerovného kožného povrchu so zlepšením pevnosti a pružnosti kože. Pocit odľahčených nôh býva zvyčajne príjemným sprievodným prejavom. Štandardne sa odporúčajú 4 ošetrenia, no ak máte potrebu vylepšovať ďalej, je to, samozrejme, možné“, potvrdzuje garantka a majiteľka kliniky MEDISKIN.

 

 

Vy sa pýtate, my hľadáme odpovede

Vždy som mala ženskú postavu - osí driek, širšie boky ale menšie prsia. Hoci mi ju niektoré dievčatá závideli, ja osobne som túžila aspoň po útlejších bokoch. Prakticky celý život skúšam nejaké diéty. Mám za sebou dva pôrody a naozaj ťažké zhadzovanie nabratých kíl. Bola som nútená upraviť jedálniček tak, že pripomínal skôr hladovku, než vyváženú stravu. Pracovala som denne v záhrade a aby som efekt zvýšila odložila som polievací systém a nosila vodu vo vedrách. Po večeroch som ešte cvičila na stacionárnom bicykli alebo chodila na jumping. Predstava, že toto mám ešte niekedy znovu absolvovať ma desí. Mám dvoch synov a túžim ešte po dievčatku. A neprestala som túžiť ani po štíhlejšej postave. Preto by som sa chcela poradiť ohľadom iných možností formovania postavy. A tiež by som sa rada opýtala koľko to bude stáť. Ďakujem pani doktorke za odpoveď a časopisu za možnosť opýtať sa.

Mira, 30 rokov Zvolen.

 

Milá Mira, na začiatok Vás upokojím, nie ste v tom sama! S Vašim tipom postavy za nami chodí nielen mnoho žien a nielen po pôrodoch. Typ postavy, aký opisujete je možné formovať k väčšej spokojnosti a dokonalosti. Kritickými partiami bývajú stehná, boky, ale časom aj bruško. U niektorých klientov formujeme aj ramená. Z Vášho listu usudzujem, že pre Vás by bola ideálnym riešením laserom asistovaná liposukcia. Čo to znamená?

 

Čaká Vás brilantný výsledok bez úplnej námahy. V skratke, prístroj ProLipoPlus roztopí, odsaje a spevní – raz a navždy takmer všetko. Dokonca v oblasti podbradku zabezpečuje liftingový efekt obdobný ako v prípade chirurgického faceliftu dolnej polovice tváre.

 

Tento zákrok je minimálne invazívny a vykonáva sa v lokálnej anestézii. Mnohí klienti sa vracajú do práce už nasledujúci deň, čo závisí, samozrejme, na veľkosti a oblasti ošetrovanej oblasti. Vedľajšími účinkami sú mierne modriny v ošetrovanom mieste a dočasný diskomfort pacienta. Avšak obrovským benefitom je, že po zákroku bude Vaše telo dokonale vyformované a krásne.

 

Cena za tento zákrok sa odvíja od rozsahu ošetrovaných miest, no aby som Vám dala aspoň hrubý odhad, treba sa pripraviť na sumu okolo tisíc eur a viac. Presnejší rozbor Vám viem stanoviť po vstupnej konzultácii. Zatiaľ budem dúfať, že som podala (takto na diaľku) čo možno najviac informácií.

S pozdravom Iveta Hasová.

 

Potrebujete sa i vy poradiť? Potom neváhajte, kontaktujte MEDISKIN na tel. čísle: 02/57 78 67 78 alebo e-mailom: mediskin@mediskin.sk. MUDr. Hasová a jej tím je tu i pre vás!

Patrí do vydania