Chanel beauty news

Rouge Coco Lip Blush

Buď sama sebou, buď kreatívna, slobodná, odvážna, odhaľ svoju osobnosť, buď hravá. Použi lesk na pery podľa toho, ako sa cítiš, aký máš deň. Tieto lesky na pery sú také jedinečné, že si bez nich nevieš predstaviť ani jeden okamih. Dodaj si sebavedomie a vyjadri svoj postoj tou správnou farbou na perách. Pohraj sa aj s lakmi na nechty. Sú také zvodné, že ich farbu budeš chcieť meniť každý deň.

 

Dcéra slávnych rodičov, Lily-Rose Depp sa v roku 2016 stala ambasádorkou novej vône Chanel Nº5 L´Eau. Vôňa sa stala hitom jesene a módny dom Chanel opäť oslovil mladú dámu na ďalšiu spoluprácu. Lily-Rose Depp sa po veľkom úspechu stala ambasádorkou nových leskov na pery Rouge Coco Lip Blush. Kreatívna riaditeľka pre mejkap Chanel, Lucia Pica, vytvorila 18 nových odtieňov Rouge Coco a z toho 6 odtieňov Rouge Coco Lip Blush.

 

CHANEL CLEANSING COLLECTION

Základom dokonalej pleti je každodenná starostlivosť. Chanel inovoval 6 výrobkov v starostlivosti o čistú a dokonalú pleť. Výrobky sú vhodné pre všetky typy pleti. Čistenie pleti je dennou povinnosťou každej ženy, ktorá chce mať zdravú a žiarivú pleť. Kolekcia čistiacich výrobkov Chanel odstráni z pleti všetky nečistoty, vodeodolný mejkap z očí a pier. Výrobky chránia kožnú bariéru a zachovajú požadované pH pokožky. Čistenie pleti s novými čistiacimi výrobkami Chanel je zábavné. Môžete použiť olej, čistiace mlieko, ktoré sa po nanesení premení na olej, čistiace mlieko, ktoré sa po nanesení premení na vodu a odstráni aj očný mejkap. Čistiaca pleťová pena je určená na dôkladné a hĺbkové čistenie pleti. Na záver dočistite a osviežte pleť čistiacim tonikom.

 

Pripravila/Daniela Drábová

Foto/CHANEL

Patrí do vydania