Krása pramení zvnútra

Vyzerať krásne aj s pribúdajúcimi rokmi. Ktorá z nás by po tom netúžila? Pri zrkadle dokážeme stráviť niekoľko hodín a stále nie sme spokojné so svojim vzhľadom. Stačí si pritom uvedomiť, že nielen daný outfit určuje, aká osobnosť sme. Dôležité je to, čo je v nás, čo z nás vyžaruje.

Rozdávajte úsmevy

Je dokázané, že osoby, ktoré sú vždy pozitívne naladené, sú aj naozaj šťastné. Takéto osoby svoju pozitívnu energiu prenášajú aj na svoje okolie, na svojich priateľov, s ktorými sa stretávajú. Určite tento pocit poznáte. Máte zlú náladu, niečo vás nahnevalo a prídete do spoločnosti pozitívne naladeného človeka. Pociťujete aj vy ten nával pozitívnej energie?

 

Rozdávaním úsmevov a pozitívnej energie zlepšíte náladu nejednej osobe. Tak prečo to nevyskúšať? Doneste kvalitnú kávu do firmy a uvidíte koľkým ľuďom spravíte deň. Úsmev a káva – to je to najväčšie potešenie.

Vnútorne zmierená

Je pravda, že osoby, ktorým sa už dlhšie nedarí nájsť si partnera, trpia depresiami. Cítia sa osamotení, vyhľadávajú spoločnosť a častokrát si sami sebe škodia tým, že čím viac sa snažia, tým dlhšie im trvá nájsť si trvalý vzťah. Niekedy treba dať životu voľný priebeh – nič nesúriť. Takéto osoby nie sú vnútorné zmierené sami so sebou a keď nie sú vnútorne zmierené sami so sebou, ako si môžu hľadať partnera, keď sami seba nedocenia?

 

Treba si uvedomiť, že to, ako sa obliekame, ako sa líčime, aký strih vlasov nosíme a aké veľké značkové kabelky kupujeme nie je vôbec dôležité. Dôležitá je vnútorná krása- to, čo z nás vyžaruje a to, ako sa správame k ostatným ľuďom. Keď nie sme vnútorne zmierení sami so sebou, nemôžeme rozdávať pozitívnu energiu aj ľuďom okolo nás.

 

Zmeňte postoj

Žijeme v hektickom svete, kde sa zabúda na posvätnosť svadobných obrúčok a ľudia hľadia len na svoje dobro a svoje záujmy. Stávame sa sebeckými, podstupujeme plastické operácie, vyhladzujeme si vrásky, pričom úplne zabúdame na to, že vnútorná krása je dôležitejšia ako tá vonkajšia.

 

Zmeňte postoj a uvidíte, že budete šťastnejšie, spokojnejšie. Veď život máte len jeden!

Nezabúdajte, krása pramení zvnútra.

Patrí do vydania