Miss Dior - voniaš ako láska

Čo by ste urobili pre lásku? Na túto otázku odpovedal tvorca novej vône Miss Dior Eau de Parfum pán François Demachy. „Pre lásku? Radšej sa ma opýtajte, čo by som neurobil? Urobil by som nemožné a posunul všetky hranice. Ako Miss Dior!“

Miss Dior sa zrodila v roku 1947 ako vzplanutie života, plná odvahy a krásnej kvetinovej sviežosti. Christian Dior vytvoril túto sviežu vôňu ako stelesnenie novej revolučnej siluety módnej kolekcie New Look a preto, že sa rozhodol zdôrazniť vôňou zmyselnosť kriviek, ktoré ho inšpirovali.

 

Dom Dior prešiel mnohými revolúciami a Miss Dior bola vždy ich súčasťou. Zachovala si však svoje vášnivé srdce a couture dušu.

 

A práve v roku 2017 vytvára François Demachy novú interpretáciu Miss Dior Eau de Parfum súčasne s Dior siluetou, ktorá je inovovaná ženou pre odvážne ženy.

 

„Vytvoriť vôňu, ktorá vonia ako láska, je neustá­lou výzvou. Zloženie musí byť vzrušujúce a úchvatné, svojim spôsobom nespútané a pritom dosiahnuteľné. Preto som tvaroval kvetinovú stránku vône, umocňoval silu ruží, aby bola viac zmyselná a podmanivá. Obohatil som ju naviac o veľmi živé a energizujúce prvky, aby bola Miss Dior okamžite pôsobivá a príťažlivá. Nakoniec som eliminoval všetky temné a zemité prvky. Musela vytrysknúť ako láska na prvý pohľad. Vyznanie lásky láske!“

François Demachy, tvorca vôní Dior

 

Miss Dior je ódou na lásku, zahalenou do ručne vytvorenej vône. Vo vôni sa vznáša zmyselná a medová ruža z Grasse, lemovaná zvodnou dušou tureckej damašskej ruže. Svieže citrusové prvky sa snúbia s horkým pomarančom, mandarinkou a bergamotom z Kalábrie. Vôňa je jemne okorenená ružovým korením a guyanským ružovým drevom.

 

Miss Dior sa stala vôňou lásky okamžite po jej zrodení. Je okúzľujúca, atraktívna a krehko zvodná. Pôvabne erotická, nežná a delikátna.

 

Tvárou reklamnej kampane na novú vôňu Miss Dior Eau de Parfum je oscarová herečka Natalie Portman.

Patrí do vydania