Sexy nohy bez námahy

A je to tu! Ortuť teplomera sa šplhá k čoraz vyšším cifrám a núti nás vyzliecť sa. Voľné kabáty zahalili všetky nedostatky. No čo ak sa práve „tie“ v zime ešte zväčšili? Tukové vankúše sú nočnou morou každej z nás! Priúzke nohavice odhaľujú presne to, čo sme vidieť nechceli. Zabudnite na drastické diéty a sebatrýznenie! Neinvazívna a relaxačná procedúra Vanquish ME dokáže nemožné. Opäť sa do svojich pevných stehien zamilujete!

 

Jarné mindráky

Jarné slnko roztápa snehovú prikrývku a všetko pod ňu rozkvitne. Keby tak rozpustilo tukovú vrstvu, pod ktorou uviazli sexy nohy! Zbožné prianie, s ktorým sa budíme aj zaspávame. No mnohé z nás už celé roky! A vždy na jar je to najhoršie. Utkvelé predstavy sa stali komplexmi a nevieme ich poraziť. Až dodnes, dámy! Nová inovatívna technológia multipolárneho poľa si s podkožným tukom poradí. Internet je plný cvikov a detoxikačných kúr, ktoré sľubujú nemožné. Vanquish® je prvý prístroj fokusovaného rádiofrekvenčného poľa zacielený na tukové vankúše. Schválil ho americký úrad pre potraviny a liečivá (FDA) aj Európska komisia CE medical. Absolútne bezpečný, bezbolestný a vysoko účinný. Mindráky, roztopte sa!

 

Nohy (ako) z reklamy

Ošetrenie Vanquish ME bolo vyvinuté tak, aby zdolalo podkožný tuk bezprácne a hlavne efektívne. Za jeho účinnosťou stojí proces precízneho zacielenia na tukové tkanivo, ktoré chceme „roztopiť“. Všetku energiu fokusuje do problémovej oblasti a len v nechcenom tuku ju premieňa na teplo. Tepelný účinok je znásobený elektromagnetickým poľom správnej frekvencie, čo tukové bunky väčšmi stimuluje. A naprogramuje ich smrť! Neľakajte sa. Apoptóza, ako tomuto procesu hovoríme, je pre telo prirodzený a tentoraz aj prospešný proces. Ide o najsofistikovanejšie a najšetrnejšiu metódu, ktorá si s nadbytočným tukom hravo poradí. A urobí tak v partiách, ktoré nás ťahajú k zemi.

 

Roztop tuk, usmej sa

Terapia Vanquish ME dokáže zmenšiť objem stehien zvonku i zvnútra. V závislosti od telesnej konštitúcie a rozloženia tuku, na ktorý útočí. Bez prehnaných hladoviek či vysiľujúceho cvičenia si môžeme vymodelovať sexy stehná, po ktorých túžime. Vnútorné stehná spevníme, vonkajšie zoštíhlime. Alebo naopak? Každá podľa seba. Nejde však o zázrak na počkanie. Výsledky stimulačných procesov, ktoré v tuku prebehli, sa dostavia po 4 – 6 týždňoch od ošetrenia. Ak ich chceme uzrieť skôr, stačí sa racionálne stravovať. Vyvážený príjem s výdajom nám na ceste za dokonalými nohami pomôžu.

 

PORADŇA KOREKTÍVNEJ DERMATOLOLÓGIE očami odborníčky MUDr. Ivety Hasovej

 

 

Mám po štyridsiatke a odjakživa bojujem s tukom na bruchu. Brušáky ma omrzeli a pomohli len krátkodobo. Ako dosiahnem atraktívne brucho, na ktoré budem hrdá? Ako bude zákrok prebiehať? Bety, 42

 

Milá Bety,

brucho patrí k najťažšie zdolateľným lokalitám, najmä ak patríte k ženám, u ktorých sa tuk ukladá predominantne v abdominálnej oblasti, a veľmi ťažko sa s ním bojuje. Intenzívne diéty v zrelom veku vedú k strate objemu tváre, a preto tuk na bruchu víťazi. Toto však podstupovať nemusíte.

 

Ošetrenie Vanquish ME bolo vyvinuté cielene aj pre vašu problémovú partiu. Priebeh terapie je veľmi príjemný, priam relaxačný. Nad vaše bruško nastavíme aplikátor, ktorý sa vás ani nedotkne, no pokryje celú oblasť brucha (aj bočné partie). Počas 30-minútového zákroku budeme sledovať priebeh aktívnej terapeutickej krivky fokusovaného poľa s kontrolou dávky energie a teploty ošetrenia. Pri ošetrení pocítite príjemné prehriatie v brušnej oblasti pripomínajúce teplý kúpeľ. S pocitom tepla od nás aj odídete a uchováte si ho približne 30 minút po skončení terapie. Ošetrená oblasť môže začervenať, čo však pominie. Výsledky zákroku sa dostavia v priebehu 4 – 6 týždňov. Terapiu Vanquish ME vykonávame sériou 4 ošetrení v týždňových intervaloch. Realizované štúdie dokazujú revolučnosť tohto ošetrenia. Dokáže totiž vyrysovať pás a zmenšiť jeho objem až o 13 cm, v závislosti od vašej morfológie. Tešíme sa na vašu návštevu.

 

Ak sa aj vy tajne túžite po intímnom komforte alebo máte nezodpovedané otázky, neváhajte ani sekundu

a kontaktujte MEDISKIN na tel. čísle: 02/57 78 67 78 alebo e-mailom: mediskin@mediskin.sk.

Patrí do vydania