Novinky Sothys Paris

Jesenné líčenie Sothys Paris je výnimočné. Obsahuje štvoricu očných tieňov, ktoré môžete spolu miešať alebo nanášať samostatne. Farebnú ceruzku a kontúrovaciu ceruzku na pery v jednom balení, rozjasňujúcu lícenku, ceruzku na úpravu obočia a lak na nechty. Na lepšiu fixáciu mejkapu, očných tieňov prináša Sothys Paris výnimočný výrobok Mix Solution, ktorý zaxifuje, zintenzívni textúru kompaktného púdru, očných tieňov alebo kompaktného mejkapu.

Sezónna Okysličujúca tvárová kúra Mandarínka – Kumquat

Produkty z Okysličujúcej tvárovej kúry Mandarínka – Kumquat obsahujú extrakt z mandarínky, ktorý pôsobí ako antioxidant, extrakt z kumquatu pre zdravý vzhľad pleti, ružový kaolín, ktorý dodá pleti obnovu a jas. Ružový kaolín zároveň pleť detoxikuje. Karitové maslo pleť vyživuje a regeneruje. Toto ošetrenie trvá 45 minút v salóne Sothys a vašu pleť naviac zásobí kokteilom minerálov, revitalizáciou a stimuluje obranyschopnosť pleti.

 

Hitom sezóny je Gurmánsky balzam na pery, ktorý obsahuje mandarínkový esenciálny olej a slnečnicový olej, ktorý pery dostatočne vyživuje a hydratuje. Balzam sa po nanesení okamžite roztopí a rozžiari vaše pery. Obalí ich do gurmánskej vône citrusovej kôry.

 

Secrets De Sothys LA CREME 128

Najväčšou jesennou novinkou v Sothys Paris je najvzácnejší krém LA CREME 128 chránený v porceláne ako najcennejšie tajomstvo. Krém bol vytvorený pri príležitosti 70. výročia Sothys Paris. Obsahuje výťažky z ruže Sothys, špeciálne vytvorenej na počesť svojho zakladateľa pána Bernarda Masa. Tento výnimočný krém má unikátny 360-stupňový omladzujúci účinok. Chráni kožné kmeňové bunky, znižuje proces predčasného starnutia spôsobehého denným stresom. Exkluzívne duo kmeňových buniek ruže Sothys a vzácneho oleja porcelánového kvetu chráni mladý vzhľad pleti a obnovuje integritu pleti. Po aplikácii je pleť regenerovaná, vitálna, kontúry tváre sú spevnené, vrásky vyplnené a pleť je krajšia ako kedykoľvek predtým.

 

Excellence ritual Secrets de Sothys®

Excellence ritual Secrets de Sothys® elegantne a štýlovo kombinuje účinné látky pre unikátne ošetrenie, ktoré prináša nezabudnuteľný zážitok a účinok na tvár alebo telo podľa toho, pre ktoré ošetrenie sa rozhodnete.

www.sothys.sk

Patrí do vydania