Triky, ako zapôsobiť na muža hneď na prvom rande

Nájsť skvelého muža, s ktorým sa dá prežiť celý život bez vážnych problémov, je čoraz obtiažnejšie. Vzťahy sa za posledné roky výrazne zmenili. Stali sme sa viac sebeckí a netolerujeme sa navzájom. Práve pre takéto malichernosti rastie počet rozvodov. Ak máte už dohodnuté rande a chcete na muža zapôsobiť, bude dôležité, aby ste sa držali stanovených zásad, ktorými sa riadilo už množstvo žien. A viete čo? Uspeli.

 

Dohodnite si stretnutie na príjemnom mieste

Je jedno, či už ste sa spoznali cez kamarátov, dali ste inzerát do novín alebo navštívili kresťanskú zoznamku, dôležité bude, aby ste sa dohodli na príjemnom mieste, kde sa bude vaše rande konať. Povedzte svoj názor a uvidíte, že muž, s ktorým sa máte stretnúť vyhovie vašej požiadavke. Ak vás pozve do kina a vy s tým nebudete súhlasiť a nepoviete svoj názor, stretnutie nebude prebiehať dvakrát najlepšie. Váš potencionálny partner nebude ani len tušiť, že vám sa vaše stretnutie nepáčilo.

 

Dôležité je oblečenie, ktoré si oblečiete

Nezávisle od toho, kde sa budete nachádzať, vyberajte zo svojho šatníka len to najlepšie, čo tam máte. Odporúčame zvoliť si radšej elegantnejší typicky ženský štýl – krátke dámske sako, blúzku a peknú sukňu. Skôr zapôsobíte ako keby ste mali prísť športovo oblečená. Samozrejme, športový štýl vôbec nezatracujte, ale na rande sa hodí skôr niečo elegantnejšie ako športové tepláky a vyťahané tričko.

 

Kombinujte kabelku s outfitom

Mysleli ste si, že muži si naše doplnky vôbec nevšímajú? Mýlili ste sa. Práve naopak, muži si všímajú okrem náušníc, náhrdelníku a prsteňov aj kabelky. Ak máte koženú kabelku v neutrálnych farbách, značí to, že nechodíte nakupovať len do lacných obchodov, ale že si potrpíte na kvalitu a viete, čo je momentálne moderné. Snažte sa dôkladne premyslieť výber kabelky, pretože nesprávne zvolenie kabelky pokazí celkový dojem z vášho outfitu.

 

Nepreháňajte s make-upom

Muži neobľubujú ženy, ktoré majú na sebe príliš veľa make-upu. Myslite na toto aj pri prvom stretnutí a nepreháňajte to s kombináciami tieňov a púdrov. Ak budete pôsobiť ako cirkusantka, verte, či nie, ale dobrý dojem určite neurobíte. Voľte radšej nahé líčenie.

Patrí do vydania