Módny velikáni na prehliadke v Brne

Veľtrh módy a obuvi Styl a Kabo bude od 27. augusta do 29. augusta hostiť v areály brnianskeho výstaviska viac ako 666 návrhárov zo 16 krajín. Medzi zvučnými menami nebudú chýbať ani velikáni sveta módy Oskar de la Renta či Roberto Cavalli, ktorý sa na špeciálnej módnej prehliadke predstavia so svojimi kolekciami.

Desiatky zahraničných premiér

Veľtrh módy Styl pravidelne predvádza trendy vo všetkých odvetviach móda. Tentokrát bude hostiť 666 značiek zo 16 krajín. Osviežujúcu módu s južanským temperamentom sľubujú grécke značky Depolo, Haris Cotton či Vamp. K nováčikom patrí tiež nemecká značka Gattina, ktorá sa už 40 rokov špecializuje na luxusné dámske nočné prádlo z hodvábu, alebo Devergo Jeans, pôvodne talianska a dnes v Maďarsku sídliaca značka mladej a džínsovej módy. Ďalšou veľmi zaujímavou premiérou bude stánok nemeckej značky Cala, špecialistu na plavky, ktoré sa úspešne predávajú v mnohých európskych krajinách a USA. S luxusnou svetovou značkou dámskej i pánskej spodnej bielizne a plaviek Guess sa v Brne prvýkrát predstaví slovenská firma Mercato d'Italia a pozornosť si určite zaslúži tiež premiéra poľskej značky bielizne a plaviek Anabel Arto.

 

Mólo patrí novým kolekciám

Na veľtrhoch módy samozrejme nesmú chýbať módne prehliadky. Prebiehať budú na prehliadkovom móle v pavilóne P v pravidelných časoch. Kontraktačné módne prehliadky dámskej a pánskej módy STYL SHOW predstaví vždy o 10.30 a 13.30 hod kolekcie značiek ESTEL, JOYMISS, LADY COLLECTION, MODĚVA, NEULA, PTAK FASHION CITY a TRAMONTANA. Na prehliadke spodnej bielizne, nočnej bielizne a pančuchového tovaru LINGERIE SHOW sa návštevníci môžu tešiť na kolekcie značiek CHEEK BY LISCA, CRONERT, JOCKEY, LISCA, MISS ROSY, PLEAS, SASSA a WERSO. Táto prehliadka sa začína každý deň o 11.30 hodín a v 11.45 na ňu naviaže prehliadka plaviek, plážového oblečenia a doplnkov BEACHWEAR SHOW s kolekciami značiek CHEEK BY LISCA, ESPRIT, GISELA, IKAB, LISCA a SCHIESSER. V pondelok 29. augusta tematicky aj časovo nadviaže na túto prehliadku seminár venovaný trendom v spodnom prádle, plavkách a doplnkoch. Prednášať bude pán Martin Kárych zo spoločnosti ALTRA, ktorý zoznámi obchodníkov i výrobcu s novými trendmi pre ďalšie sezóny.

Módny velikáni na prehliadke v Brne

Špeciálna módna prehliadka najznámejších tvorcov módy na vás čaká v nedeľu 28.8. o 18:00, počas prehliadky svetoznámych návrhárov ako Oskara de la Renta, Roberto Cavalli či českej značky Ellie Saab – haute couture sa zoznámite aj s tvorbou mladej českej návrhárky Mirky Horkej, víťazkou súťaže TOP STYLE DESIGNER z roku 2011.

 

Za novinkami na KABO

Taktiež veľtrh obuvi a koženého tovaru chystá pre návštevníkov zaujímavé prekvapenia. Môžete sa tešiť napríklad na premiéru talianskej značky trendovej dámskej, pánskej i detskej obuvi Inblu, dámskych sandálov a kabeliek Bruni Diamonds alebo zdravej a štýlovej detskej obuvi PEDIPED, jednej z najpopulárnejších na americkom trhu. Prvýkrát vystavuje tiež mladá česká firma Spanish Shoes, ktorá sa špecializuje na vysoko kvalitnú dámsku aj pánsku obuv španielskych značiek Slowwalk, Vaquetillas, Roobin's a Coronel Tapiocca. Zaujímavú premiéru chystajú dve tradičné nemecké značky. Prvá z nich – zdravotná obuv Birkenstock si zakladá na vysokej kvalite, ručnom spracovaní a pohodlí, jej tradícia siaha až do roku 1774. Druhá nemecká značka reprezentuje najstaršiu továreň na výrobu dámskej luxusnej obuvi v Európe, ktorú založil v roku 1838 Peter Kaiser a dnes je táto nemecká značka známa na piatich kontinentoch. K nováčikom patrí tiež spoločnosť P & M pedag Czech s ponukou kvalitných nemeckých prostriedkov na čistenie a impregnáciu obuvi.

 

Viac informácií o 48. veľtrhoch STYL a KABO, ich odbornom sprievodnom programe a chystaných módnych prehliadkach nájdete na www.bvv.cz/styl-kabo/.

 

Patrí do vydania