Ako sa dostať do formy?

Prepadli ste cvičeniu? Radi by ste sa opäť dostali do formy? Prinášame vám návrh, ktorý zaručene neodmietnete. Prejdeme si postupne ako sa dopracovať k svalovej hmote a zbaviť sa tukových vankúšikov, ktoré sa vám usadili v kritických partiách. Nech sa páči, inšpirujte sa našimi radami.

„Biele zúbky“

 

Najskôr by sme vás však radi na niečo upozornili. Je nám jasné, že sa chcete zbaviť tuku, ktorý a vám nebezpečne usadzuje do kritických partií. Do pozornosti vám však dávame jednu stránku, ktorá vás okrášli. Nie všetko je len o chudnutí a budovaní svalovej hmoty. Pozornosť by ste mali upriamiť aj na zuby, ktoré tiež nie sú vo forme. Prečo? Pretože vaše zuby žltnú a začínajú sa kaziť. Skvelými účinnými bieliacimi pásikmi docielite pekný úsmev a žiarivú bielosť. Bude na vás oveľa krajší pohľad akonáhle si vybielite zúbky týmito vynikajúcimi bieliacimi pásikmi.

 

Teraz sa už s chuťou poďme pustiť do budovania lepšej postavy. Poďte sa dostať do formy. V prvom rade si však nesmiete zabudnúť tieto dvoje veci, a to: fitness rukavice a proteíny.

 

Fitness rukavice nesmú chýbať pri cvičení

 

Cvičenie si vari ani neviete predstaviť bez kvalitných fitness rukavíc. Chcete sa predsa vyhnúť začervenaniu a pľuzgierom na rukách! Preto by sme vám radi odporučili miesto kde nájdete pevné fitness rukavice, ktoré vydržia aj veľkú námahu. Dvíhanie na bradlách, cvičenie s činkami – pri týchto bežných cvičebných aktivitách ich musíte mať jednoznačne na sebe. Dostávajte sa do formy a chráňte si ruky kvalitnými fitness rukavicami.

 

Pozor! Pri pracovaní na vašej postave by ste nemali zabudnúť si zaobstarať proteíny.

 

Proteíny pomáhajú budovať svalovú hmotu

 

Radi by ste sa dopracovali k svalovej hmote, avšak nedarilo sa vám to? Teraz vám dávame jedinečnú možnosť siahnuť po pomerne lacnom proteíne, ktorý vám vybuduje dokonalú svalovú hmotu. Svalovú hmotu, po ktorej ste vždy snívali. Zbohom tuky, privítajte svaly! Stránka biceps.sk ponúka rôzne tyčinky, nápoje alebo doplnky stravy. Nech sa páči, vyberajte si zo širokého sortimentu.

Patrí do vydania