Starostlivosť o pleť - Láskajte svoju tvár moderne

Písmená TT v sebe ukrývajú veľkú silu. Sú to iniciálky značky Timeless Truth, teda nadčasová pravda, čo je unikátna kozmetika riešiaca takmer všetky problémy s pleťou najmodernejším spôsobom – na princípe biotechnológií. 

 

 

 

Každý jeden produkt značky TT Mask je unikátom vytvoreným na základe najnovších poznatkov vedy, výskumu a medicíny. S TT Mask tak biotechnológie konečne prenikajú aj do kozmetiky, aby pomohli riešiť všetky problémy pleti – jemné vrásky, povoľovanie kontúr, ubúdanie kolagénu a ďalšie prejavy pribúdajúcich rokov, farebné nerovnosti, škvrny, malé jazvy či akné. O TT Mask platí, že sú ľahko vstrebateľné, ale neupchávajú póry, sú hypoalergénne a vysoko účinné. Nájdite si svoju TT Masku a už nikdy nebudete chcieť inú, pretože problém bude vyriešený!

 

 

Problém: Mimické vrásky

Riešenie: TT Multipeptid Calming Revitalising Mask


Objav biochemického pôsobenia látok zvaných peptidy ohromil celý vedecký svet. V tejto maske je ich skombinovaných hneď niekoľko. Pentapeptidy, hexapeptidy, koenzým Q10, vitamín E a kyselina hyalurónová dokážu dať zbohom mimickým vráskam.

 

 

Problém: Dehydrovaná pleť

Riešenie: TT Deep See Extract Moisturising Mask

 

Nech robíte čo robíte, ani ten najlepší mejkap nebude dobre vyzerať na pleti, ktorej chýba vlaha. Naopak, pôsobí ako zvädnutý kvet – smutne a takmer bez života. Okamžité riešenie ponúka TT Maska s výťažkami z morskej vody a s kyselinou hyalurónovou.

 

 

Problém: Roky pribúdajú

Riešenie: TT Herbal Rejuvenation Immortelle Mask

 

 

Táto TT maska obsahuje výťažky z aktívnych látok slamienky. Roky budú ďalej pribúdať, ale na pleti ich nebude až tak vidno pri pravidelnom ošetrovaní tváre maskou zo zázračného žltého kvietka v kombinácii s kyselinou hyalurónovou a vitamínmi A a E. Pleť bude hydratovaná, bunky obnovené a plné života.

 

 

Problém: Večný boj s vyrážkami

Riešenie: TT Green Tea Fenol Soothing Mask

 

Maska s výťažkami z osvedčeného zeleného čaju, aloe vera a harmančeka v kombinácii s kyselinou hyalurónovou efektívne potláča tvorbu vyrážok, podporuje hojenie akné a upokojuje pleť. Zelený čaj navyše obsahuje polyfenoly, ktoré neutralizujú škodlivé látky.

 

 

 

Patrí do vydania