Narodeninový darček pre partnera

Zas a znova, ako každý rok, nastal ten deň, keď váš partner oslavuje narodeniny a vy zase musíte vymýšľať, akým darčekom ulahodiť svojmu partnerovi. Milé ženy, už vám došli nápady? Ak áno, čo vymyslieť? Kamarátka vám nie vždy vie poradiť čo kúpiť, predsa len vy svojho muža poznáte najlepšie a samy dobre viete, čo mu spraví radosť a yčarí v očiach tú správnu iskru.

 

 

Žeby spodné prádlo bolo to pravé orechové? Zaručene nie! Muži očakávajú niečo kreatívnejšie z našej strany a nie len „obyčajné“ spodné prádlo, ktoré si môžu kúpiť pri akejkoľvek príležitosti. Chcelo by to niečo kreatívnejšie. Avšak čo? Čo by ste povedali na nejaký pobyt v horách, poprípade relaxačný pobyt v kúpeľoch?

 

Na Slovensku máme na výber mnohé kúpele, ale medzi najznámejšie môžeme zaradiť kúpele Piešťany. Sú známe aj v zahraničí a práve preto sa môžu pýšiť titulom - svetoznáme kúpele Piešťany.

 

 

Čo všetko nám ponúkajú kúpele v Piešťanoch?


Azda všetko čo si dokážete predstaviť a čo patrí ku kúpeľom. Od rôznych liečivých procedúr až po krásne prostredie. Nádherná príroda, park, ktorý sa tam nachádza ponúka krásne prechádzky vo dvojiciach, či už za slnečného dňa alebo aj za súmraku, služby na veľmi dobrej úrovni. Nájdete tam rôzne bary s prívetivým personálom, kde si môžete objednať z veľkého množstva kokteilov a váš partner si môže pochutnať na domácom slovenskom čapovanom pive. V týchto teplých letných dňoch ideálne! Aj vy, milé dámy, si môžete prísť na svoje. Nachádzajú sa tu kaderníctva a kozmetické salóny, kde si aj vy môžete prísť na svoje v podobe zmeny účesu a zmeny vizáže. Váš partner to určite pozitívne ocení.

 

 

Predstava dokonalej hotelovej izby


Pri predstave dokonalej hotelovej izby mnohým ženám po tele prechádza mráz. Prečo? Pretože sa v predstavách prenesú do tichej luxusnej hotelovej izby, na nádhernú hotelovú posteľ, kde sú ponorené do nádherných krásnych bielych voňavých perín a svojho partnera majú pri sebe. Dokonalá romantika, ničím nerušená! Predstavili ste si to aj vy milé dámy? Ešte stále ste skeptické voči kúpeľom v Piešťanoch? Rozmýšľate, či investovať peniaze na pobyt s partnerom v kúpeľoch s vychytaným wellness centrom, s rôznym výberom sáun a s krásnymi sprchovými kútmi v kúpeľni v hotelových izbách? Neváhajte! Risknite to, určite nebudete ľutovať.

 

 

Pohodlie na gauči


Mnohí muži, aj počas svojho pobytu v kúpeľoch chcú mať prehľad o aktuálnom športovom dianí, či už vo svete alebo aj doma. V niektorých hotelových izbách poprípade na recepciách sa nachádzajú elegantné kožené sedačky, z ktorých môžu pohodlne sledovať športové dianie. Avšak je na vás dámy, aby ste obmedzili svojim mužom pobyt pri televízore. Doma sa ho predsa nabažia dosť, nie je teraz čas, aby sa venovali len vám?

 

Hor sa do kúpeľov. Oddych v Piešťanoch vás už čaká.

 

 

 

Patrí do vydania