Beauty news Chanel

Kolekcia jarného mejkapu Chanel je veľmi svieža. Jasné farby pôsobia ako kytica kvetov s nekonečnými odtieňmi ružovej, korálovej, oranžovej a fuchsiovej farby. Tie nájdete vo farbach rúžov, leskov na pery. Dve nové štvorice paletiek očných tieňov zahalia vaše oči do pastelových tónov, rozžiarené slonovinovým odtieňom a vytvarované elegantnou sivou.

 

 

JARDIN DE CHANEL


 Je exkluzívny výrobok jarnej kolekcie líčenia. Jemný hodvábny púder, ktorý dodá vašej pleti ružový trblietavý vzhľad. Tri nové odtiene lakov na nechty, jemné ružové drevo, energická fuchsiová a svetlá zelená s metalickými odleskmi spríjemnia vaše jarné prechádzky v prebúdzajúcej sa prírode.

 

 

CHANCE, CHANEL 


Tri nové flakóny vašejobľúbenej vône Chancev novej 35 ml veľkostiv limitovanej edícii. Tri flakóny,ktoré sa vám pohodlne zmestiado ruky. Ideálna cestovnáveľkosť CHANCE. CHANCEEAU FRAÎCHE. CHANCE EAUTENDRE. Tri vône vo farbáchChance, žltá, zelená a ružová.Výber je len na vás.35 ml, 121 Eur

 

 

CHANCE HAIR MIST, vlasová hmla s vôňou Chance v praktickom 35 ml balení, 86 Eur

 

 

CHANCE EAU TENDRE MOISTURISING BODY CREAM zahalí jemnou masážou pokožku vášho tela vôňou CHANCE Eau Tendre. 200 ml, 146 Eur

 

 

Chanel uvádza prvé mikrofluidné sérum pre neustálu hydratáciu s intenzívnym vyplňujúcim efektom, HYDRA BEAUTY Micro Sérum. Sérum obsahuje výťažky z kamélie Alba OFA, olejové aktívne igrediencie a výťažky z modrého zázvoru. Pleť je neustále hydratovaná a intenzívne vyhladená. 30 ml, 169 Eur.

 

 

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania