Novinka Dove Oxygen & Moisture

Nová expertná vlasová starostlivosť Dove Oxygen & Moisture je súčasťou prelomovej série Advanced Hair Series, ktorá bola navrhnutá tak, aby vyriešila dilemu každej ženy pri výbere tej správnej vlasovej starostlivosti. Teraz už nemusíte robiť kompromisy a rozhodovať sa, či si zaobstaráte prípravky, ktoré vaše vlasy hydratujú, alebo prípravky na ich objem. Výrobky z radu Advanced Hair Series totiž vašim vlasom dodávajú vyživujúcu starostlivosť zodpovedajúcu ich špecifickým potrebám. S radom Oxygen & Moisture môžu mať konečne aj ženy s jemnými vlasmi bez objemu kučery, po akých vždy túžili.

 

 

Vdýchne život jemným vlasom bez života

 

Užite si až o 95 % väčší objem!


Ak máte jemné vlasy, iste viete, že práve tento typ vlasov si vyžaduje osobitnú starostlivosť, aby boli vyživené, silné a vyzerali krásne. Bežne dostupné produkty však vlasy často skôr zaťažujú a vo výsledku tak vlasy ochudobňujú o objem.

 

Práve preto značka Dove vyvinula prelomový rad Oxygen & Moisture, ktorý bol navrhnutý tak, aby vdýchol život jemným vlasom bez objemu. Tajomstvo špeciálneho radu Oxygen & Moisture sa skrýva v technológii Oxyfusion, vďaka ktorej budú vaše vlasy nielen hydratované, ale okamžite získajú späť svoj prirodzený objem. To všetko s prekrásnym zmyselným zážitkom plným vône. Výsledok: Hydratované vlasy a až o 95 % viac objemu. Spolu so sviežou vôňou, príjemným a jedinečným zložením a pocitom ľahkých vlasov je rad Oxygen & Moisture odpoveďou na potreby jemných vlasov bez objemu.

 

 

Testujte DOVE s Beauty&Woman!


Milé čitateľky aj niektoré z vás budú mať možnosť vyskúšať si nový rad Dove Oxygen & Moisture, ktorý obsahuje šampón, kondicionér a vzdušnú masku na vlasy – tzv. „soufflé“. Prvým 5 čitateľkám, ktoré majú záujem a skontaktujú redakciu alebo napíšu mail na adresu: redakcia@beautywoman.sk, zašleme na testovanie nový rad Dove Oxygen & Moisture. Podmienkou je napísať niekoľko viet na uvedené maily, ako sa vám jednotlivé prípravky páčia a ako sa „páčia“ aj vašim vlasom, resp. aké vlasy máte po použití šampónu, kondicionéru a vzdušnej masky na vlasy. Svoje odpovede posielajte najneskôr do 21. novembra 2014.

 

 

Patrí do vydania