Dajte zbohom krátkym riasam

Oči s iskrou a bohatými riasami sú ozdobou každej ženy. No nie každá z nás je obdarená hustými, dlhými a kvalitnými riasami. Niekedy pomôže riasenka, ale keď sú riasy krátke, nevýrazné a riedke, nedosiahneme požadovaný výsledok. Našťastie si môžeme pomôcť kvalitným kozmetickým prípravkom švajčiarskej značky Mavala, novým Double- Lash nočným sérom, ktoré je vhodné pre všetky ženy túžiace po dokonalých a výrazných riasach.

 

Sen o krásnych riasach sa môže splniť každej žene

 

Švajčiarska značka Mavala vyvinula Double- Lash, nočnú kúru na výživu a spevnenie rias. Ľahký roztok sa nanáša ako riasenka, ale aplikuje sa vždy večer na čisté riasy. Pôsobí počas spánku. Tento ľahký roztok s mimoriadnou intenzitou pôsobí na zhrubnutie a predĺženie rias. Double-Lash stimuluje rast rias predĺžením ich životného cyklu. Už po jednom mesiaci používania sú riasy dlhšie, hustejšie, odolnejšie, hladšie a spomaľuje sa ich vypadávanie.

 

Cena 18,50 eur.

Dostupné vo FAnn parfumériách

 

Bez riasenky ani na krok

 

Kvalitná riasenka by mala poskytnúť riasam viac než iba zafarbenie. Mala by riasy ochrániť, ošetriť a, samozrejme, predĺžiť a vytočiť do dokonalej zvodnosti. Waterproof mascara a Creamy mascara od Mavala vďaka perfektne tvarovanej kefke riasy dokonale oddeľujú a dodávajú im objem. Obe riasenky sú v obľúbenej čiernej farbe, obsahujú zmes hodvábnych proteínov na hydratáciu a ošetrenie rias. Sú vhodné aj pre citlivé oči a pre nositeľky kontaktných šošoviek.

 

Waterproof mascara 10,90 eur. Creamy mascara 10,90 eur.

Dostupné vo FAnn parfumériách.

 

Fyziológia rias

 

Riasy sú neodmysliteľnou ozdobou našich očí. Rast rias má tri fázy. Fáza aktívneho rastu trvá približne 30 až 45 dní. Prechodná fáza, počas ktorej sa rast rias zastaví a folikuly sa začnú zmenšovať, trvá dva až tri týždne. V tretej fáze riasa vypadne, folikula odpočíva, kým začne rásť nová riasa. Trvanie fázy je okolo troch týždňov.

 

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania