Jeep Grand Cherokee

O najnovšej generácii ikonického modelu Jeep Grand Cherokee nám čo to prezradil najvyšší predstaviteľ spoločnosti Fiat Chrysler Automobiles pán Lászlo Stekl. Okrem motorov, prevodoviek a charakteru nového modelu nás, samozrejme, zaujímal aj jeho osobný vzťah k hudbe a k prémiovému ozvučeniu Harman/Kardon vyrobenému na mieru pre toto luxusné SUV. Svoje rozprávanie nezabudol okoreniť aj zaujímavými a úsmevnými príhodami.

 

 

Viem o tebe, že jazdíš na najnovšej generácii Jeep Grand Cherokee. Prečo si sa rozhodol pre tento model? Bola to láska na prvý pohľad alebo rozhodnutie z rozumu pre jeho všestrannosť?

 

Myslím si, že je veľmi jednoduché zamilovať sa do tohto auta na prvý pohľad. Grand Cherokee má všetko, čo môžem očakávať od luxusného auta. V súčasnosti je veľmi málo skutočne luxusných SUV, ktoré ponúkajú na ceste komfort luxusnej limuzíny, no zároveň dokážu zvládať skutočne aj ten najnáročnejší offroadový terén. Jeep Grand Cherokee je jednoznačným dôkazom, ako sa dá skĺbiť maximálny luxus s pravým offroadovým DNA príznačným pre túto značku. Výbava Summit a Overland majú skrátka všetko a „ešte čosi navyše“. 

 

 

Viac sa dočítate v aprílovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

 

 

Autor
Oliver Dráb
Patrí do vydania