Hovorme spolu o dobrom aj zlom

Svet modelingu je komnatou krásnych žien, štíhlych figúr, vypasovaných rób, nádherných modelov, luxusných materiálov a jagajúcich sa farieb. Zhon, stres, vysoké nároky, otlaky či unavené telá sú poctivo ukryté v zákulisí. Kým verejnosť obdivuje krásu a dokonalosť, samotné modelky sú osobnosťami s vlastnými túžbami, životmi a ambíciami. My vám, milé Beauty&Woman čitateľky, predstavíme topmodelku svetovej kvality a dámu s veľkým „D“ a dobročinným srdcom. Topmodelka, matka, partnerka, ambasádorka charitatívneho projektu AVON proti domácemu násiliu a patrónka exkluzívnej knihy V dobrom aj v zlom a ešte v horšom Daniela Peštová. Elegancia, pôvab, čaro osobnosti a svieži vzhľad jej prinášajú rady obdivovateľov a pracovné ponuky. No dnes to nebude iba o kráse! Ženy ženám alebo svedectvo Daniely Peštovej, že pomáhať sa oplatí.

 

 

Pre mnohé ženy ste ikonou krásy. Aké sú Vami osvedčené receptúry okrem prirodzenosti, samozrejme?

Asi vás sklamem, ale žiadny tajný recept nemám. Spolieham sa na spánok, kvalitnú kozmetiku, duševnú pohodu, pitný režim... Jednoducho všetko, o čom ste určite už počuli.

 

Každá z nás túži po krásnej pleti. Vy ste tvárou inovovanej línie prípravkov Anew Reversalist proti vráskam od AVONu. V čom sú prípravky jedinečné?

Ani ja som doteraz netušila, aký veľký tím vedcov sa podieľa na výskume nových krémov pre AVON. Akoby to vyzeralo, keby dámy a páni nevymysleli niečo, aby sme si zachovali náš mladistvý vzhľad.

 

Vnímate účinok nových prípravkov Anew Reversalist na svojej pleti?

Až 93% žien potvrdilo obnovený vzhľad pleti ... Samozrejme, inak by som im nebola tak dlho verná. Som síce tvárou línie Anew, ale používam aj iné produkty z ostatných línií. Myslím, že produkty AVONu sú veľmi kvalitné a potvrdzujú pravidlo, že dobrý a účinný krém nemusí stáť stovky eur.

 

 

Viac sa dočítate v aprílovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 


Autor
Veronika Antolíková
Patrí do vydania