Doprajte si štátnu prémiu a Vianoce v PSS, a. s., môžete mať už dnes

Blížia sa Vianoce. Najkrajšie obdobie roka. Vďaka stavebnému sporeniu môžu byť ešte krajšie, ak obdarujete svojich najbližších alebo sami seba. Predpokladom je uzatvoriť si alebo mať uzatvorenú zmluvu o stavebnom sporení v najväčšej stavebnej sporiteľni na Slovensku a potom už len sporiť.

 

Výhodné a garantované

Mechanizmus stavebného sporenia je jednoduchý a spravodlivý. Prvá stavebná sporiteľňa zhodnocuje vklady všetkých svojich klientov výhodným úrokom garantovaným počas celej doby sporenia. Každý, kto sporí, dospelý či dieťa, má nárok na štátnu prémiu. Ak počas roka 2013 vložíte na účet stavebného sporenia aspoň 577,30 eura, štát vám doloží ďalších 66,39 eura. Vaše vklady spoločne so štátnou prémiou zhodnotíme úrokom až 2 % ročne. Možno vás zaujíma, či frekvencia vkladov na účet stavebného sporenia má vplyv na výšku štátnej prémie. Nemá. Je jedno, či sporíte pravidelne mesačne alebo jediným vkladom ročne. Dôležité je však množstvo vložených finančných prostriedkov počas kalendárneho roka. Na druhej strane však platí, že kto nesporí, ten nemá nárok ani na štátnu prémiu. Pritom jej maximálna výška aj v nasledujúcom roku zostane nezmenená.

 

Čaká na vás stavebný úver

Stavebné sporenie v Prvej stavebnej sporiteľni je finančný produkt zameraný predovšetkým na prípravu prostriedkov určených na bývanie. Tí stavební sporitelia, ktorí splnia vopred stanovené podmienky, majú zákonom garantovaný nárok na stavebný úver. Jeho úroková sadzba sa začína už od 2,9 % ročne a nezmení sa od prvej splátky až po poslednú. Stavebný úver až do 50-tisíc eur nie je potrebné zabezpečiť nehnuteľnosťou a banka od vás nebude žiadať ani dokladovanie výšky vášho príjmu.

 

Alebo skúste medziúver

Stavební sporitelia, ktorí ešte nespĺňajú podmienky na získanie stavebného úveru, ale už teraz potrebujú riešiť svoje bývanie, majú na výber z pestrej ponuky medziúverov. Naši súčasní sporiaci klienti môžu až do konca tohto roka požiadať o úver, ktorý nemá na slovenskom trhu financovania bývania konkurenciu. Je to úver na bývanie až do 40-tisíc eur bez založenia nehnuteľnosti. Cestu k nemu sme vám uľahčili odbúraním zbytočnej administratívy v podobe vypracovávania znaleckého posudku, zakladania bytu alebo rodinného domu na katastri či dodatočného poisťovania nehnuteľnosti. Vďaka tomu ušetríte svoj čas, množstvo nervov (alebo zbytočne vyplytvanej trpezlivosti) a, samozrejme, aj peňazí.

 

Riešenie máme pre každého

Môže sa tiež stať, že najmä na kúpu bytu alebo výstavbu rodinného domu budete potrebovať viac ako spomenutých 40-tisíc eur. Buďte bez obáv. Na jednu úverovú zmluvu vám poskytneme prostriedky až do výšky 170-tisíc eur. Manželom alebo partnerom na jednu nehnuteľnosť dokonca dvojnásobok, čiže do 340-tisíc eur. Takýto úver si však už bude vyžadovať založenie nehnuteľnosti.

 

Rok ocenení

Stavebné sporenie v PSS, a. s., je nielen výhodné, ale aj úspešné a ocenené. Odborná porota odmenila stavebný úver do 50-tisíc eur bez založenia nehnuteľnosti a dokladovania príjmov Zlatou mincou 2013. A samotná banka obsadila 3. miesto v ankete ekonomického týždenníka Trend – Banka roka 2013.

 

 

Viac informácií vám poskytnú obchodní zástupcovia PSS, a. s. Môžete nám tiež telefonovať na číslo 02/58 55 58 55 alebo si kliknite na stránku www.pss.sk.


 

Patrí do vydania