Krásna a náročná

Ak ste sebavedomá a viete, čo chcete, ale aj čo nechcete, svoj život si môžete zariadiť podľa vlastných predstáv. Na nedávnej prehliadke Lýdie Eckhardtovej predstavila značka Citroën svoj model DS3 Cabrio – ako nový, praktický, ale i krásny módny doplnok pre sebavedomé ženy. 

Exkluzívna línia vozidiel značky Citroën s označením DS stelesňuje inovatívny luxus a štedrú kreativitu z mekky módy, Paríža. Na Slovensku sa tvárou prémiovej línie Citroën DS stala speváčka a herečka Nela Pocisková, ktorá na vozidlách línie DS jazdí už dva roky.

Pôžitok bez kompromisov

DS3 Cabrio je plnohodnotné 5-miestne vozidlo, ktoré v pravý čas zloží strechu a ponúka nespútanosť a pôžitok zhmotnený do vysokej úrovne technickej vyspelosti auta. Kabriolet ženu rozmaznáva moderným interiérom s prvkami lesku a chrómu, sofistikovanými detailmi, premyslenými odkladacími priestormi, ktoré zvládnu i väčšiu batožinu, a tiež prekvapujúcimi prvkami, prítomnými doteraz iba v prémiových značkách. Vysoké očakávania napĺňa aj presnou, hladkou jazdou. Špecialitou je dizajnová strecha sťahujúca sa až k dverám batožinového priestoru, elektricky ovládateľná až do rýchlosti 120 km/h.

Módne dielo

Tak ako módny dizajnér tvorí šaty podľa svojich múz, aj žena si môže svoj automobil kreovať podľa vlastných predstáv. DS3 Cabrio ponúka veľa kombinácií lakov, dekórov strechy, diskov kolies, poťahov či dekoratívnych doplnkov, a tak výsledný kabriolet môže byť malým módnym dielom svojej majiteľky, ktorá vie, čo má rada, a obklopuje sa tým. Podobne ako Lýdia Eckhardt tvorí nádherné róby a dáva svojimi krídlami priestor kreatívnym mladým ľuďom, aj značka Citroën s obľubou podporuje mladé talenty a jeho novinka z radu DS – nová DS-trojka Cabrio je krásnou spoločníčkou pre náročné ženy. A čo je najlepšie, tento módny doplnok vám budú závidieť aj muži!

 

Patrí do vydania