Dovolenka šitá na mieru

Nemáme. Máme len to, čo ponúkame... Zdá sa vám to povedomé? Alebo sa dokonca ešte občas stretnete s takouto reakciou? Máme radu: už sa tam nevracajte. A pridáme ešte jednu: kvalitná cestovná kancelária – značka, vám znesie aj modré z neba.

V praxi to znamená, že vám je schopná splniť akýkoľvek dovolenkový sen, dostať vás do ktorejkoľvek destinácie, mesta a miesta, vybrať ubytovanie podľa vašich predstáv, postarať sa o komfort a kvalitu na úrovni, ktorú si predstavujete. Niečo ako niekdajšie zázraky na počkanie a nemožné do troch dní. Pretože...Časy ponuky produktov len do vybraných krajín a len za paušálne ceny z katalógov sú minulosťou. Príchodom rakúskej CK Ruefa Reisen začiatkom deväťdesiatych rokov, mimochodom, prvej zahraničnej cestovky na slovenský trh, sa výrazne zmenili možnosti v plnení predstáv a snov pri organizovaní ciest a pobytov. Stavebnicovým systémom začali ponúkať kombinácie krajín, hotelov a doplnkových služieb, ako sú výlety, transfery či prenájmy áut. A začali sa naplno využívať rezervačné systémy a kombinačné možnosti, ktoré poskytujú zahraniční touroperátori. Dnes si môžete splniť sen a naplánovať vlastný program v termíne, ktorý vám vyhovuje, s cenovým limitom, ktorý si určíte. Pri takýchto nakombinovaných produktoch je výsledkom dobrá cena pre klienta.

 

Máte chuť na Thajsko?

Môžete pohodlne letieť z Viedne do Bangkoku a užívať si v kvalitnom prímorskom stredisku bez ďalšieho letu. A navštíviť najstaršie prímorské stredisko Hua Hin, obľúbenú rezidenciu thajskej monarchie a High Society s výbornou infraštruktúrou a stabilným počasím počas celého roka. CK Ruefa vám zabezpečí priamy let, na letisku vás bude čakať súkromný transfer. Ak chcete spoznať Bangkok, Ruefa Reisen vám pripraví a zorganizuje prehliadku najzaujímavejších miest, návštevu plávajúcich trhov, historických pamiatok či chrámov. Alebo si chcete pozrieť okolie so sprievodcom na bicykli, ďalej od ruchu veľkomesta? Všetky vaše želania sú – reálne!

 

Láka vás brazílska kombinácia?

Najväčšia krajina Južnej Ameriky, kolíska kávy, karnevalov, miesto na mape, kde sa cestuje za poznaním i za oddychom. Krajina, ktorú možno navštívite len raz v živote. Vaše predstavy sa dajú splniť, a ak nijaké konkrétne nemáte, možno ich vymyslieť. Ak sa rozhodnete stráviť pár nocí v najprovokujúcejšom pulzujúcom meste na svete, v Rio de Janeiro, ubytovanie bude v blízkosti známej pláže Copacabana, k tomu prehliadka jedného z divov sveta, socha Krista s výškou 730 m, výlet na cukrovú homolu Pao de Acucar, prehliadka mesta. A vnútroštátny let k ďalšiemu divu sveta – vodopádom Iguacu na hranici s Argentínou, kde strávite zaujímavé tri dni a navštívite brazílsku i argentínsku časť úžasného prírodného úkazu. Po návrate do Ria a možno trochu náročnom poznávaní na vás počká transfer do prímorského strediska Buzios, obľúbeného miesta celebrít, napríklad aj herečky Brigitte Bardot. Ruefa Reisen vám vrelo odporučí pobyt v obľúbených rodinných a čistých malých hotelíkoch „pousada“, ktoré mnohí turisti uprednostňujú pred veľkými hotelovými komplexmi. A samozrejme, transfer na letisko a príjemný návrat domov.

 

Dovolenka pre mňa a moju rodinu

Toto leto s Ruefa Reisen je plné lákavých ponúk. Mám pocit, že dovolenkový svet mi leží pri nohách. Alebo je to len tá sugestívna titulka katalógu? Nech je, ako chce, vykročiť, pardón, odletieť môžem hoci hneď a do celého sveta! Škála pobytových zájazdov rakúskych touroperátorov uspokojí klientov rozmaznaných exotikou, ulahodí rodinám s deťmi, vyprovokuje mladých i seniorov. Ku káve, ktorá vonia dovolenkovými diaľkami, je čas na zákusok v podobe horúcich noviniek. Pozor, hľadám komfort! Odlety z Viedne, Bratislavy, Košíc i Sliača sú však viac ako pohodlnou alternatívou. Kam to bude tento rok? Do novodobého dovolenkového raja – Turecka, o ktorom sa vie, že vždy ponúka viac, a ktorý je hitom sezóny, na severný Cyprus s kvalitnými službami a výbornými cenami, do temperamentnej Andalúzie či slnečnej Sardínie? Nedám dopustiť ani na Chorvátsko, najmä letecky z Viedne do Dubrovníka. Alebo si doprajem niečo špeciálne – napríklad plavbu na luxusných výletných lodiach po Európe? A čo moja rodina? Listujem – family hotely pre dve deti zdarma, akvaparky s množstvom atrakcií, animácie, hry, zábava a šantenie pre ratolesti a pokoj svätý pre rodičov? To je ono! A čo tak prežiť alebo si zopakovať medové týždne? Luxusné komplexy, wellness a spa, ultra all inclusive rezorty, adult hotely, medzinárodné špeciality v á la carte, golf, tenis, vodné športy. A viete, čo je naj? Tá správna dávka adrenalínu pri výbere dovolenky. Som tradicionalistka, mám rada značkovú kvalitu. Ako spokojný klient sa sem celkom iste vrátim. Ruefa Reisen sa mi odmení – výhodami aj vernostným programom. Neviem, ako vy, ale ja som už jednou nohou na dovolenke!

Viac na www.ruefa.sk

 

 

 

Patrí do vydania