Vyberte si z palety novej dekoratívnej kozmetiky

Aj túto jeseň si máme z čoho vyberať. Nové paletky, púdre, mejkapy renomovaných značiek opäť priťahujú naše pohľady. Jesenné líčenie Chanel, Dior, Sisley, Lancôme, Yves Saint Laurent, Clarins je neodolateľné. Kúpte si aspoň jeden kúsok do vašej kozmetickej kabelky. Lancôme nás vábi s novou riasenkou Hypnôse STAR, ktorá dodá vašim riasam neodolateľný vzhľad. Nové mejkapy Dior Nude budú lahôdkou pre vašu pleť. Štvorice očných tieňov Chanel a mono očné tiene Chanel a Lancôme pripravili širokú farebnú paletu nádherných odtieňov. Kompaktné púdre a lícenky sú také príťažlivé, že vybrať z nich iba jeden kúsok, bude pre vás nemožné.

Novinky v starostlivosti o pleť

Génifique Yeux Light-PearlTM od Lancôme účinne pôsobí proti únave v očnom okolí, eliminuje vrásky, opuchy, tmavé kruhy, vďaka špeciálnemu aplikátoru s perlou, jemne ošetruje citlivé očné okolie, vyživuje ho a dodáva mu dostatok hydratácie.

Odstráňte únavu zo svojich očí s novým prípravkom Skin Ergetic Eyes od Biotherm. Účinne pôsobí proti vráskam, tmavým kruhom a opuchom, je jemne zafarbený a jeho aplikáciou sa očné okolie rozžiari a eliminujú sa prejavy únavy očí.

Global Perfect od Sisley minimalizuje póry a nepravidelnosti na pleti. Je ideálny pre všetky tipy pleti, vrátane citlivej. Užasná zamatová textúra, gel-emulzia pleť zjemňuje a zmatňuje. Dodáva pleti sviežosť a prirodzený vzhľad.

Advanced Marine Biology Collection La Prairie predstavuje nový životný štýl a postoj k udržaniu mladej pleti tak dlho, ako sa len dá. Kolekcia je určená ženám aj mužom s aktívnym a dynamickým životným štýlom, ktorým záleží na ich vzhľade. Podstatou pätice prípravkov, ktoré kolekciu tvoria, je prevencia. Prípravky sú vytvorené pre odvrátenie prejavov starnutia ihneď, alebo ešte skôr, ako sa prvé známky starnutia na pleti objavia. Zloženie na báze účinných antioxidantov z morských rias sa spája s intenzívnou hydratáciou, ktorá bráni vzniku mimických liniek, vrások a pomáha k zachovaniu mladistvého vzhľadu pleti. Aktívne zloženia dopĺňa exkluzívny bunkový komplex La Prairie, podporujúci prirodzenú obnovu a optimálne funkcie pleti.

Skin Caviar Liquid Lift - nová generácia kaviárových perál pre výnimočné spevnenie pleti

La Prairie zaznamenáva 25 rokov od uvedenia kaviáru v omladzujúcej starostlivosti o pleť. Nenahraditeľné zlaté kaviárové perličky, známe svojím okamžitým liftingovým efektom, sa teraz spájajú s unikátnym uzdravujúcim komplexom, ktorý upravuje a dlhodobo spevňuje štruktúru pleti. Skin Caviar Liquid Lift ponúka najvyššiu koncentráciu čistého kaviárového výťažku spomedzi prípravkov La Prairie Caviar Collection. Využíva pokrokovú technológiu, ktorá zabezpečuje zmiešanie a doručenie aktívnych zložiek v pleti s cieľom dosiahnuť najlepší možný efekt. Výsledkom je úžasne efektívne sérum, ktoré okamžite transformuje vzhľad aj pocit pleti na úroveň, akú doposiaľ nebolo možné dosiahnuť prostredníctvom kozmetického prípravku. Vysoký podiel kaviárového výťažku pochádzajúci z jesetera sibírskeho chovaného na ekologickej farme tvorí srdce prípravku Skin Caviar Liquid Lift. Práve vďaka nemu dokáže toto sérum neuveriteľne spevniť a vypnúť pleť ihneď po nanesení. Nová generácia kaviárových perličiek je obalená v červenej riase, ktorá sa pri aktivácii rozpúšťa a prispieva k ďalšiemu spevneniu.

V očnom okolí sa často vyskytuje sfarbenie kože do hneda, v dôsledku nadmerného množstva melanínu, alebo modré odtiene pleti, spôsobené nedostatočnou mikrocirkuláciou ciev. Nový očný krém Anti-Dark Circles Eye Cream od Shiseido obsahuje olej z ryžových klíčkov a hlohu obecného, ktoré zlepšujú mikrocirkuláciu ciev. Dodáva jemnému očnému okoliu trvalú vlhkosť a tak predchádza tvorbe nežiadúceho sfarbenia pokožky. 15 ml, 55 €

Odstráňte pigmentové škvrny z pleti s novým intenzívnym sérom Intensive Anti-Spot Serum od Shiseido. Ľahké sérum sa rýchlo vstrebáva a intenzívne zásobuje pleť vlhkosťou. Reaktivuje bunkovú obnovu pletia prirodzenou exfoliáciou dochádza k postupnému odstraňovaniu pigmentovaných buniek. 30 ml, 80 €

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania