Pre zdravé a pevné nechty

Zdravé nechty sú zrkadlom každého z nás. Keď sú upravené, pôsobia esteticky a sú súčasne významným signálom pre obe pohlavia o tom, ako nám záleží na našom vzhľade. Venujme preto ich zdraviu a kráse dostatok času. Najdôležitejší pre zdravie a dokonalý vzhľad nechtov je dostatočný prísun primárnych vitamínov A, B, C, D a E. V našom jedálničku by preto nemala chýbať čerstvá zelenina, ako brokolica, mrkva, kapusta, zelená paprika, rajčiny, orechy, strukoviny, ryža, cereálie, z ovocia hlavne citrusové, ale aj marhule a čerešne. A takisto mlieko, vaječné žĺtka, ryby, pečeň, olivový olej a mnoho ďalších produktov. Takúto štruktúru stravy počas celého roka je dosť ťažké zabezpečiť, preto na pomoc prichádza nový Viaderm Nail Care.

Viaderm Nail Care je vysokokvalitný produkt, ktorý obsahuje látky potrebné pre zdravé a pevné nechty. Viaderm Nail Care vyživuje vaše nechty zvnútra, podporuje ich rast, pevnosť a odolnosť. Takisto prispieva k zachovaniu zdravej štruktúry nechtov. Vďaka jeho pravidelnému užívaniu budú vaše nechty silné, zdravé a krásne. Ide o jedinečný nutrikozmetický produkt obsahujúci šesť veľmi efektívnych látok, ktoré sa starajú o nechty, prispievajú k udržaniu zdravej štruktúry nechtu a podporujú jeho rast. Účinkuje priamo v hlbokých vrstvách a tak vyživuje nechty zvnútra organizmu, čo prináša účinné riešenie a dlhotrvajúci efekt na udržanie zdravých nechtov.

Doprajte si pekné nechty

Viaderm Nail Care obsahuje výlučne látky, ktoré prinesú vašim nechtom zdravie, pevnosť, kvalitu a pekný vzhľad. Napomáha tomu šesť aktívnych látok. L-methionín a biotín posilňuje a spevňuje vaše nechty a zvyšuje ich odolnosť. Železo je zase potrebné na rast a kvalitu nechtov a zinok, selén a kremík sa starajú o zdravé nechty.

Nechty - pýcha žien i mužov

Ak vám nechty pomaly rastú, sú slabé a so zlou štruktúrou, je Viaderm Nail Care určený pre vás. Podobne i keď máte nechty jemné a lámavé alebo sú vašou ozdobou umelé nechty. Sú však aj mnohí muži, ktorí sa chcú aktívne starať o svoje nechty.

Výhody, ktoré vás určite presvedčia

Viaderm Nail Care je prvý produkt na trhu zameraný špeciálne na nechty. Obsahuje len látky, ktoré majú priamy vplyv na zdravie, pevnosť a kvalitu nechtov, nemá žiadne vedľajšie účinky a neobsahuje žiadne geneticky modifikované zložky. A pritom užívanie je veľmi pohodlné – stačí 1 tableta denne.

Tipy na udržanie zdravých nechtov:

– Udržujte svoje nechty čisté a suché, aby ste ich chránili pred hromadením baktérií pod nimi.

– Strihajte si nechty na rukách aj nohách rovno a jemne zaoblene v strede. Udržíte ich tak silné a predídete tým aj zarastaniu nechtov na nohách.

– Noste topánky správnej veľkosti a pravidelne ich meňte. Tesné topánky môžu spôsobiť zarastanie a poškodenie nechtov na nohách.

– Nesnažte sa sami si liečiť zarastajúce nechty, najmä ak sú zapálené. Navštívte dermatológa.

– V prípade potreby denne používajte protiplesňový púder na nohy.

– Neobhrýzajte si nechty. Zabránite tak prenášaniu infekcií medzi prstami a ústami. Navyše, obhrýzanie nechtov môže poškodiť pokožku okolo vašich prstov, čo je živnou pôdou pre vznik infekcií.

– Poraďte sa s dermatológom v prípade akýchkoľvek problémov s nechtami. Zmeny na nechtoch, napr. začervenanie, puchnutie a bolesť, môžu byť signálom infekcie alebo iného vážneho problému.

 

Výživový doplnok Viaderm Nail Care žiadajte v lekárni, na infolinke 0800 191 191 alebo na www.viaderm.sk

 

 

Patrí do vydania