Constance Belle Mare Plage - Raj uprostred zelene

V srdci Indického oceánu, 2000 km juhovýchodne od pobrežia Afriky, sa hrdo týči malý ostrov Maurícius. Táto destinácia sa pre svoju bohatú vegetáciu tvorenú prevažne obrovskými plantážami cukrovej trstiny právom nazýva „zelený ostrov“. Aj keď sa Maurícius v posledných rokoch stal obľúbeným cieľom exotickej dovolenky, masová turistika sa mu vyhla a vďaka tomu sa miestnym obyvateľom darí udržať si stále svoje tradície a zvyky.

Na ostrove sa môžete okrem rozmanitej fauny a flóry stretnúť aj s pestrým obyvateľstvom – Kreoli, Indovia, Európania či Číňania. Z tohto faktu vyplýva i veľké množstvo rozličných náboženstiev, ktoré sa tu navzájom tolerujú.

Luxusné Belle Mare Plage

Vďaka rozsiahlemu koralovému útesu, ktorý vytvára pás pobrežia okolo celého ostrova, patria maurícijské pláže a miestne vody k tým najkrajším na svete. Na jednej z týchto pláží, konkrétne v oblasti Belle Mare na severovýchodnom pobreží ostrova, sa rozkladá rozprávkovo nádherný päťhviezdičkový hotelový komplex Constance Belle Mare Plage patriaci pod hotelovú sieť Constance Hotels Experience. Hotel vyhľadáva predovšetkým náročnejšia klientela, ktorá si zakladá na kombinácii aktívnej dovolenky spojenej s luxusom a prvotriednymi službami, ktoré sú pre miestnych zamestnancov viac ako samozrejmosťou.

Hviezdne ubytovanie

Constance Belle Mare Plage ponúka svojim hosťom možnosť ubytovania v 256 luxusných apartmánoch rozdielnych typov. V tropickej exotickej záhrade nájdete izby pre dve osoby typu Prestige a nepatrne väčšie Junior suites s výhľadom na more či do záhrady. Dizajnový nábytok a doplnky v izbách istotne prispejú k celkovej spokojnosti každého hosťa. Hotelové župany si hostia natoľko obľúbili, že hotel umožňuje kúpiť si tieto župany i na domov. Dvadsať poschodových víl poskytuje svojim obyvateľom úplné súkromie a možnosť využiť služby vlastného „vila mastera“. Každá z víl má privátny bazén a vzhľadom na veľkosť sú vily vhodné predovšetkým pre rodiny či skupinku priateľov. Ubytovanie na pláži, priamy a vlastný prístup k moru, tri bazény, tri izby, obývačka – reč je o prezidentskej vile, ktorá skutočne robí česť svojmu menu. Niet divu, že práve prezidentská vila býva obľúbená i medzi svetoznámymi celebritami.

Viac sa dočítate v májovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania