Splňte si svoje prianie od značky Montblanc so stromom prianí

Montblanc, kráľovstvo majstrovských umelcov

Spoločnosť založili v roku 1906 v malej berlínskej dielni dvaja muži: talentovaný inžinier August Eberstein a vplyvný obchodník Alfred Nehemias. Objavom plniaceho pera boli takí nadšení, že spoločne rozbehli výrobu a predaj písacích potrieb po celkom Nemecku. Claus Johannes Voss, majiteľ papiernictva a tretí spoločník, hral kľúčovú úlohu v získavaní prostriedkov pre spoločnosť. Jej cieľom bolo v malých množstvách predávať jednoduché plniace perá najvyššej kvality. V roku 1908 založili spoločnosť s názvom Simplo Filler Pen Company. V roku 1909 predstavili prvé luxusné plniace pero s názvom Rouge et Noir. V tom istom roku po prvýkrát zaznelo aj meno Montblanc. Názov najvyššieho vrchu v Európe má pripomínať najvyššiu kvalitu produktov tejto značky. Neskôr vznikla aj ikonická biela hviezda, ktorá symbolizuje zasnežený vrchol Mont Blancu a jeho šesť priliehajúcich údolí.

Montblanc prináša legendu o mužovi v podobe novej pánskej vône

Vôňa Montblanc Legend má čaro kultovej, mužnej a luxusnej esencie. Patrí do rodiny sviežich fougére vôní, je symbolom nadčasovej mužnosti. Vôňa Legend je odrazom modernej, nadčasovej elegancie značky Montblanc, nesie v sebe mužnú energiu, odráža nadmerne modernú a sofistikovanú osobnosť muža. „Prostredníctvom inovácií som chcel vyjadriť technologické zručnosti expertov značky Montblanc. Zvolil som novú, netradičnú zložku PomaroseTM s ovocným a korenistým nádychom. Prispieva do vône vzácnym, moderným štýlom a unikátnym zložením,“ hovorí tvorca vône Olivier Pescheux.

Hviezda Montblanc plní želania

V marci 2010 značka Montblanc v Los Angeles po prvýkrát predstavila krásnu charitatívnu myšlienku. V spolupráci s UNICEF vytvorila značka strom prianí, ktorý umožnil prítomným celebritám a VIP hosťom napísať svoje priania pre vzdelávanie detí legendárnym perom Montblanc 149 Meisterstuck Fontain. V nadväznosti na toto podujatie strom prianí Montblanc cestoval po celom svete a vyvrcholil benefičným večerom na podporu vzdelávania detí v núdzi.

Značka Montblanc splní prianie aj vám

Navštívte svoju obľúbenú parfumériu počas prezentačnej akcie pánskej vône Montblanc Legend, napíšte svoje prianie a zaveste ho na strom prianí. Každý z vás si odnesie vzorku vône Montblanc Legend zdarma a trom z vás splníme vaše prianie.

Termíny prezentačných akcií nájdete na webových stránkach

www.fann.sk  a www.marionnaud.sk

 

Patrí do vydania