Horoskopy

Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Dočasné zníženie príjmov alebo sa prejaví iný nedostatok, ktorý vám vezme dobrú náladu, a budete sa musieť uskromniť. Počítajte len s tým, čo skutočne držíte v rukách, a pôžičkám sa vyhnite oblúkom.

Láska: Bilancia vášho vzťahu vás môže nepríjemne zaskočiť a môžu sa ozvať staré nedoriešené spory. Ak sa cítite oklamané, teraz aspoň viete prečo.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Obdobie, keď vás vaše bohaté kontakty naplnia spokojnosťou, ale aj mnohými ponukami na spoločné podujatia, nielen pracovné. Je veľmi príjemné cítiť sa potrebnými a užitočnými, tak sa tomu nevyhýbajte.

Láska: Prijmite každý dar, ktorý dostanete, i keď má úplne inú podobu, ako by ste od daru očakávali. Pripomeňte si všetky krásne spoločné chvíle a pripravte pôdu na ďalšie. Teraz sa zaoberať tým, čo nevyšlo, by bolo plytvaním času.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Ak si s vami chce niekto merať sily, vezmite to ako športové zápolenie, kde nejde o výhru, ale o zdokonalenie schopností alebo o prebratie sa k životu.

Láska: Namiesto honosných darov a stretnutí z povinnosti radšej darujte skutočný záujem a svoj čas, aby ste boli s tými, ktorých milujete a na ktorých vám osobne veľmi záleží. Aj vy sa dostanete do situácie, keď vám pomôže presne takto naladený priateľ.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Pre vás koniec roka bude znamenať skutočný koniec niečoho, čo sa rozpadne, zmizne alebo to ukončíte vy samy. Až po pár dňoch začnete zisťovať, koľko slobody a možností vám to prinesie, a budete sa čudovať, ako ste to tak dlho mohli vydržať.

Láska: Vo vzťahu sa to tiež mení, no nejde o ukončenie, ale – naopak – o ďalší rast, možno niečo úplne nové. Hlavne pre čerstvé vzťahy je to vítaný posun. Staršie si radšej užívajú istotu stáleho, ale aj tu zmena v zmysle oživenia prospeje.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Rozmýšľajte dôsledne nad každým svojím činom, pretože udalosti sú rýchle a nedôslednosť by sa mohla vypomstiť dosť veľkým fiaskom. Nebude už čas nič zachraňovať. Potrebný je jasný zámer a vedomie vlastných hraníc a schopností.

Láska: Vďaka rýchlosti, akou sa pohybujete počas týchto dní, budete mať problém podeliť čas tak, aby ste boli s tými, ktorí tvoria vašu rodinu, alebo s partnerom. Určite sa nájdu záležitosti, ktoré môžete presunúť, a podarí sa vám byť tam, kde ste naozaj dôležité.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Váš úspech teraz závisí od komunikačnej obratnosti a zrozumiteľnosti vašich požiadaviek. Najprv to však musíte urobiť sama so sebou a mať úplné jasno, čo chcete a čo ste pre to naozaj ochotná urobiť. Nie obetovať.

Láska: Vyjasnite si rozdielne postoje k dôležitým otázkam svojho spoločného života čo najskôr, nech sa v návale vianočného chystania nedostanete do nedocenenej a zanedbanej polohy uponáhľanej ženy, ktorá pod stromček venuje všetky krivdy nazbierané za celý rok.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Ak máte na niekoho ťažké srdce, nájdite vhodný okamih a prostredie, kde môžete pokojne povedať, čo vás na danej situácii trápi. Možno budete prekvapené ústretovosťou, ale prvý krok patrí tentoraz vám.

Láska: Aj vo vašom vzťahu teraz akoby viac vytŕčali rozdielnosti než súlad. Do určitej miery je to motorom vášho spolužitia, ale pri tých konfliktných by ste si mohli stanoviť spoločný scenár zvládania, aby vám to neničilo to krásne, čo spolu máte.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Ak bojujete so strachom z budúcnosti, môže vám pomôcť spomienka na detstvo, keď ste prežívali dobrodružstvo pri objavovaní nových vecí. Strach vás iba zbaví schopnosti odolávať manipulácii okolia.

Láska: Naďalej trvá obdobie, v ktorom sa budete musieť rozhodnúť, či chcete naďalej používať doterajšie spôsoby správania, ktoré vám prinesú dopredu vykalkulovaný efekt, alebo začnete byť sama sebou, pravdivou, a tým aj omnoho otvorenejšou a prístupnejšou.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Teraz použite trpezlivosť a prestaňte urýchľovať veci, ktoré ste dali do pohybu. Nechajte všetko dozrieť a starajte sa o to, aby sa neminul váš entuziazmus, ktorý ste vložili na začiatku. Všetko potrebuje svoj čas.

Láska: Namiesto toho, aby ste sa stále zaoberali tým, čo nefunguje a prečo to nefunguje vo vašom vzťahu, skúste uvažovať nad tým, ako by ste mohli spoločne urobiť to, čo chcete, aby fungovalo. A popracujte na svojich pochybnostiach. Ak ich máte, tak sa ďaleko nedostanete.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Ak ste sa dostali do situácie, že už na nej nie je nič dobré a všetko je pokazené, nepomôže vám ani šľachetné a férové jednanie, iba odchod niekam inam, kde budete môcť začať odznova.

Láska: Možno sa vaše očakávania týkajúce sa reakcií partnera na vaše kroky nenapĺňajú tak, ako by ste si predstavovali. Milujúci partner dokáže aj hory prenášať, ale keď nevie, že si to prajete a že vám tým urobí radosť, tak ani krížom slamy nepreloží.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Buď dostanete ďalšiu ponuku, alebo tak dlho očakávanú pomoc, ktorú práve potrebujete. Buďte vďačné a nasledujte šancu, ktorá sa vám ponúkne.

Láska: Zo svojho postavenia sa nenechajte vytlačiť. Možno ste niekomu tŕňom v oku vy sama alebo váš vzťah. Ak je vaše svedomie čisté, tak sa vôbec nemusíte pozastavovať nad tým, že niekto intriguje. Sú takí, ktorí proste inak nevedia.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Váš doterajší profesionálny rast sa obráti temer na úplne inú stranu, takže po prvotnom šoku sa sústreďte na to, že je pre vás pripravené niečo oveľa lepšie. Dôverujte svojim schopnostiam.

Láska: Vo vzťahu sa, naopak, dejú také udalosti, ktoré potrebujete na to, aby ste mali základňu, z ktorej sa môžete pustiť do sveta s oporu za chrbtom. Dajte to aj vy svojmu partnerovi. Domov je vaším pilierom.

 

Autor
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania