Horoskopy

Horoskopy

November 2011

 

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Trošku ostrejšie obdobie okorenené tvrdšími výmenami názorov. Kritike sa postavte čelom a nepúšťajte sa ihneď do boja. Zlepšite, čo sa dá, a neberte to príliš osobne.

Láska: Buďte voči partnerovi otvorené a srdečné, hlavne nezakrývajte svoje city. Ak sa z nejakého dôvodu schovávate vo svojej bezpečnej ulite, mali by ste z nej vyjsť von a správať sa podľa známeho: „Čo na srdci, to na jazyku.“

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: V tomto období vám bude viac než jasné, o čo vám ide a kam smerujete. Či už to bude v pracovnej oblasti, alebo v súkromnom živote, nenecháte sa zastaviť a pôjdete jasne za svojím prioritným cieľom.

Láska: Buď sa skončí obdobie nejasností, alebo sa konečne vysvetlí to, čo vás udržiavalo v zabehaných koľajach. Budete sa môcť znovu nadýchnuť a zmeniť to, čo potrebujete, aby ste sa vo vzťahu zasa cítili plnohodnotne.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Stojíte pred niečím, čo vo vás vyvoláva obavy. Spomaľte a nevrhajte sa do žiadnej skúšky odvahy. Radšej si v pokoji sadnite a úprimne si priznajte, z čoho pramení váš strach. Keď ho pomenujete, prestane mať nad vami takú moc a skôr s ním budete vedieť niečo pozitívne urobiť.

Láska: Možno budete musieť kvôli vzťahu zmeniť miesto pobytu alebo spôsob života. Ak vám partner naozaj stojí za to a nejde len o momentálne poblúznenie, nechajte to staré za sebou a dovoľte životu, aby vám priniesol ďalšie nové zážitky a skúsenosti.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Obdobie veľmi konkrétnych činov a aj veľkej zodpovednosti. Možno ju nenesiete iba za seba, a preto budete musieť dávať dôraz na reálnosť a konkrétne výsledky svojej práce. Nesľubujte to, čo nemôžete splniť.

Láska: Pokojnejšie obdobie, keď nebudete mať chuť púšťať sa do konfliktov, a ak by sa aj k nejakému schyľovalo, počkajte, až sa partner upokojí, a potom hľadajte zlatú strednú cestu. Život je príliš cenný na to, aby ste si ho vzájomne znepríjemňovali.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Prejavte svoju skutočnú štedrosť a podeľte sa o to, čoho máte nadbytok. Nemusia to byť financie, pretože máte dosť hodnotných vlastností, ktoré môžu byť pre ľudí okolo vás darom.

Láska: Počúvajte svoje srdce, keď hovorí váš partner. Pokúste sa byť ticho, až kým nedohovorí, a uvidíte, že sa dozviete viac, než keď mu budete oponovať alebo skákať do reči.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Aj pre vás je nachystané niečo nové. No vyžaduje si to odvahu pustiť sa novou cestou, aj keď budete musieť opustiť dôverne známe podmienky, v ktorých ste doteraz žili. Život je zmena. A teraz je dôležitá pre vás.

Láska: Vo vzťahu máte šťastnú kartu a lásku tiež. Znie vám to podozrivo dobre? Pokazíte si to len svojou prílišnou sebakritikou alebo pocitom, že vám sa také niečo nemôže prihodiť alebo že si to nezaslúžite. Alebo pre vás neexistuje ten pravý?

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Veľmi vyrovnané a harmonické obdobie aj v zamestnaní aj vo vzťahoch. Zistíte, že si vás ľudia vážia pre váš pokoj a schopnosť vidieť rôzne súvislosti a vytvoriť medzi nimi rovnováhu. Práve teraz je cenné to, že sa konflikty nevyhrocujú, ale – naopak – riešia sa zmierom.

Láska: Obdobie, ktoré môže naznačiť ďalší vývoj vzťahu. Napríklad rozhodnutie spolu bývať, pretože už ste si overili, že je to pre vás to pravé, alebo predstavenie partnera rodičom, alebo iný dôležitý krok.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Boj o pozície nadobúda na sile a bude potrebné, aby ste si vybrali medzi obranou alebo ochranou svojho postavenia. Návodom na správnosť výberu by vám mala byť reakcia, ktorú to vyvolá u protivníkov.

Láska: Čaká vás skúsenosť, ktorá vás natoľko pohltí, že jediné, čo vám pomôže, je absolútna oddanosť svojmu srdcu. Triezvym rozvažovaním ani nerozhodnosťou sa nedostanete nikam.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Vaše pozitívne skúsenosti vám budú cennou pomocou v prezentovaní toho, čomu naozaj veríte. Skôr než presviedčať o svojej pravde druhých, skúste ich inšpirovať k vlastným skúsenostiam a overeniu v praxi toho pozitívneho, čomu veria.

Láska: Pred čím zatvárate oči? Pred tým, čo by vás mohlo trápiť, alebo pred tým, čo je na vašom vzťahu výnimočné a bojíte sa tomu uveriť?

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Nenechajte sa napáliť neškodne a možno celkom dobre vyzerajúcim sľubom alebo ponukou. Ste síce nohami na zemi, ale aj vy môžete podľahnúť šikovne zamaskovanému klamstvu.

Láska: Nasledujte svoje ideály a urobte aspoň jeden malý krok k ich naplneniu. Neznamená to, že začnete hľadať vysnívaného princa, ale to, že budete ďalej budovať svoj vzťah približujúci sa vášmu ideálu.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Budete mať príležitosť vidieť, odkiaľ fúka vietor a kto ťahá za figúrky vo vašej práci. Jasný a čistý úsudok vám môže pomôcť práve v tomto komplikovanom období vybrať si tú správnu stranu. Ale o tom rozhodujete len a len vy samy.

Láska: Nevracajte sa už k minulosti a pripusťte aj to, že ste sa poučili a nie je potrebné opakovať staré chyby. Vždy máte šancu na nový začiatok a lepší život než doteraz. A o tomto vás presvedčí práve toto obdobie.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Pozorne sa dívajte okolo seba a počkajte, čo vám život prinesie. Pravdepodobne sa objaví cenná ponuka, ktorá vás priblíži k tomu, čo chcete, a uvoľní vám cestu. Nezabudnite byť vďačné za to dobré, čo dostávate.

Láska: Ak sa neviete na niektorých veciach spoločne dohodnúť, dajte si čas a odložte to na inokedy. Netlačte na pílu a dajte čas aj partnerovi. Niekedy sú proste dni, keď sa nič nedá urobiť tak, ako by sme chceli.

 

Autor
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania