Horoskopy

Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: V pracovnej oblasti vám príde zaťažko opäť nabehnúť na preddovolenkový výkon. Radi by ste mali viac času na svoje záľuby, ale povinnosti na vás čakajú a nedajú sa odložiť. Možno to bude dlhšie trvať, kým sa zaradíte do každodenného života.

Láska: Vo vzťahu vás čaká obdobie väčšej námahy na tom, čoho výsledok vám aj tak nik nezaručí, ale bolo by škoda prestať pestovať váš vzťah práve teraz.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Čakajú vás nové ponuky, ktoré vám síce nezabezpečia velikánsku zmenu, ale určité obohatenie a finančné prilepšenie bude vítané. Aj drobné radosti sú radosti.

Láska: Vy teraz pocítite, že nielen to zlé sa človeku vráti, ale aj to dobré, v čo ste už možno ani nedúfali. Niekto alebo niečo vám vytvorí príležitosť vrátiť sa aspoň v spomienkach do minulosti, ktorá vám v prítomnosti poteší srdce.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Držte svoje záležitosti pevne vo svojich rukách a nedovoľte, aby vám niekto vnucoval to, čo je pre neho dôležité. Čas na usporiadanie vlastných priorít a nasledovanie vlastných cieľov.

Láska: Rodinné šťastie, spolupráca a spolupatričnosť je teraz veľmi dôležitá. Prijatie, ale aj poskytnutie opory v rodine utuží vaše vzájomné vzťahy nielen v partnerstve, ale aj v širšej rodine.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Ak vás dovolenkové obdobie vyčerpalo tým, že ste sa viac starali o pohodu ostatných ako o svoju, budete potrebovať nahradiť vyplytvanú energiu pre seba. Ibaže by ste boli ten vzácny prípad, že vám dobili baterky tí, o ktorých ste sa starali.

Láska: Konštruktívna komunikácia je to, čo vo vašom vzťahu nastolí pokoj a porozumenie. Pokúste sa to urobiť bez výčitiek a bez zbytočného vyčerpávania.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Nastavte sa na väčší energetický výdaj. Nové povinnosti v pracovnej oblasti, v ktorých si nie ste celkom isté, sa blížia a chvíľu potrvá, kým si v nich nájdete svoju oblasť pôsobenia a systém, ktorý vás nebude unavovať.

Láska: Vzťahmi sa moc zaoberať asi nebudete, možno len odďaľujete nepríjemnú situáciu, ktorú nie ste ochotná vidieť v skutočnom svetle. Je otázne, či práve tento prístup nie je bolestivejší, než otvoriť oči a prijať realitu.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Zmena, ktorá v sebe nesie nevyhnutnosť zakončenia určitého životného obdobia alebo spôsobu konania, čoskoro príde. Zmierte sa s tým a uvidíte, že i keď ste na novom a neznámom mieste, to staré vás bude brzdiť a to nestojí za to.

Láska: V partnerskom vzťahu sa ešte budete musieť chvíľu zaoberať svojím strachom, ale to by ste už mali mať pod kontrolou. Smutné myšlienky nie sú na programe dňa a odvážnym šťastie praje. Ak prechádzate smutným údolím, vedzte, že to nie je navždy. Život je o zmene.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Či už v pracovnej oblasti, alebo vo všeobecnosti, mala by sa skončiť sporná záležitosť, ktorá už roky ovplyvňuje váš život. Ak ste vyskúšali všetky možnosti a ste presvedčení o tom, že už nie je nič, čo by ste mohli robiť, je to ten najlepší čas na to, odovzdať to svojmu vlastnému koncu. Už to dlho trvať nebude.

Láska: Nejaká situácia, ktorú ste si vysvetlili úplne inak, ako bola myslená, vás zaťažuje natoľko, že ste si okolo seba vytvorili pancier, že sa k vám nikto nechce priblížiť. Je to naozaj nevyhnutné sa takto trápiť?

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Budete sa musieť rozlúčiť s niekým alebo niečím a prejsť na druhú stranu. V určitých životných situáciách je potrebné odísť inam, aj keď máte boľavé srdce alebo zranené ego. Pre vás je táto chvíľa teraz. Aj keď sa vám môže zdať, že ide o porážku, časom sa na to budete vedieť pozrieť inými očami.

Láska: Naopak, vo vzťahu môžete prežívať emocionálne a citové naplnenie a spríjemniť si život chvíľami s milovanou osobou.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Máte čo oslavovať? Možno veľký úspech, možno len uvedomenie, že ešte stále je okolo vás veľa ľudí, s ktorými chcete byť, ktorí stoja o vašu spoločnosť a s ktorými sa cítite dobre. A život je dobrodružstvo, ktoré má aj svoje nádherné stránky.

Láska: Rozhodnutie, ktoré má priniesť do vášho spoločného života viac stability, rovnosti a starostlivosti, je teraz na vás. Ak milujete, potom tomu povedzte áno.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: V práci budete mať väčšiu starosť o kolektív a na vás bude záležať, ako a či dokážete spolupracovať bez toho, aby ste príliš nezdôrazňovali svoj vklad na úkor druhých. Čím viac vás bude ťahať za jeden povraz, tým lepšie.

Láska: Obdobie, ktoré z vonku môže vyzerať pokojne, ale pod povrchom môže byť schovaná stagnácia alebo taktické vyčkávanie so svojím rozhodnutím, ktoré aj tak budete musieť urobiť. Ak čakáte na chybu partnera, mohlo by to byť práve vo váš neprospech.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Poriadne sa zapotíte, kým dáte podobu a formu tomu, čo už vo vás dávno drieme. Nebude to jednoduché, no nakoniec sa pôrod podarí a už bude iba na vás, ako sa o nový prírastok budete starať. Každý začiatok je ťažký.

Láska: Vo vzťahu môže prísť obdobie veľkého súzvuku alebo veľkej mlčanlivosti ohľadom vašich vnútorných rozpoložení. Slová nič nezachránia, ale aspoň prídete na to, či si rozumejú vaše duše, keď ústa mlčia.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Ďalšie plány vyplývajúce z toho, že ste sa dostali do obdobia, keď začínate mať prehľad o svojich ďalších možnostiach a vidíte, kam smeruje práca, ktorej sa venujete. To vám pomôže v prehľade, ako ďalej v kariére a či je to presne pre vás.

Láska: Obdobie trochu nepokojné, ale iba v prípade, ak budete svoju nespokojnosť ventilovať štekaním na nesprávny strom. Je to prirovnanie, ktoré sa dokonale hodí na to, čo vám môže pokaziť tento mesiac.

 

Autor
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania