Zaostrené na La Prairie

Je to iba drahá a luxusná kozmetika alebo je pravda, že je taká úžasná, a ženy, ktoré ju používajú, strácajú prehľad o svojom veku? Poznám veľa žien závislých od La Prairie a fakt vôbec nie je jednoduché odhadnúť ich vek. Často premýšľam nad tým, keď ich stretnem, koľko má táto dáma rokov? Keďže sa táto otázka nenosí ani v dámskej spoločnosti, musím si odpoveď jednoducho domyslieť. Keď som bola na uvedení zlatého séra La Prairie alebo na uvedení bielej kaviárovej línie minulý rok v lete, presne takéto dámy s neodhadnuteľným vekom som tam stretla. La Prairie nie je len kozmetika, je to úžasný pôžitok, pocit, že ste urobili pre vašu pleť to najlepšie.

Pre dokonalé očné okolie

Podľa môjho osemročného prieskumu každá dáma si najviac potrpí na dokonalé očné okolie. Ženy najviac sledujú zmeny v očnom okolí. Pribúdajúce linky a minivrásky robia starosti dámam, ktorým záleží na sviežom a mladistvom vzhľade.

Prečo nesiahnuť po tom najlepšom?

Ak máme vysoké nároky na starostlivosť, nemusíme váhať a premýšľať. Jednoducho navštívime poradkyňu vo FAnn parfumérii a už sa nemôžeme dočkať, kedy si tento zázrak nanesieme práve na očné okolie. Odborná poradkyňa nám odporučí prípravok, ktorý naše očné okolie potrebuje.

Máte tmavé kruhy pod očami? Pribúdajú vám vrásky v očnom okolí? Vaše oči nemajú iskru a prirodzený jas? Viečka sú padnuté a potrebujú podporu? Alebo potrebujete elixír, ktorý vyrieši všetky problémy v očnom okolí?

La Prairie kozmetika dá odpoveď na všetky vaše otázky. Treba sa rozhodnúť a účinne bojovať proti týmto nežiaducim prejavom starnutia.

Viac sa dočítate v júnovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania