So SATUROM po prvýkrát na Zelený ostrov

Líder v oblasti cestovného ruchu na Slovensku, cestovná kancelária SATUR prichádza v týchto dňoch so širokou ponukou pobytov pre budúcoročné leto. A že je z čoho si vyberať, svedčí ponuka 317 ubytovacích kapacít v 168 letoviskách. Vyše 150 hotelov je pripravených so službami ultra/all inclusive, 164 hotelov disponuje rodinnými izbami a v ponuke je aj 66 de luxe hotelov pre tých najnáročnejších. Ak sa rozhodnete vybrať si dovolenku už teraz, stačí zaplatiť len 20 % z celkovej sumy a zvyšok v splátkach v termínoch podľa dohody a bez navýšenia do nástupu na dovolenku. V sezóne 2011 môžete v rámci first moment zliav získať extra zľavu 3 percentá v hoteloch označených ako XXL zľava.

Všetko pre rodinu

Pre rodiny je tu pripravených množstvo zliav, či dokonca pobyty pre deti úplne zdarma. SATUR má pre vás k dispozícii aj rodinné klubové hotely v egyptskom Marsa Alam, v gréckom Korfu, tureckom Side a v talianskej Kampánii. Pre vás a vaše deti je tu pestrý program so slovenskými animátormi v rodinných hoteloch Planet Fun. Pohodlnú dovolenku aj s batoľatami vám zabezpečia baby hotely. Pre staršie deti sú tu hotely s akvaparkom a pre dospelých aj adult hotely s maximálnym komfortom bez detského kriku. Nároční klienti určite ocenia hotely s privátnymi bazénmi alebo aj s privátnym transferom z letiska do hotela a späť. A napokon, môžete sa rozhodnúť aj pre vily priamo na pláži.

Horúce novinky

Ako už tradične aj na leto 2011 pripravila cestovná kancelária SATUR horúce novinky. Sladké ničnerobenie môžete prežiť už aj na Francúzskej riviére či na španielskom ostrove Menorka. Po prvýkrát ponúka aj Dubaj v lete a z talianskych letovísk vysnívané Capri, Ischiu, Amalfi i Neapol. V Grécku rozširuje SATUR svoje ponuku o ostrov Mykonos a v Chorvátsku o ostrovy Lošinj a Rab a vychytený Dubrovnik. Ak ste v očakávaní najkrajšej životnej udalosti – svadby alebo svadobnej cesty, zažite ju pohodovo a bez stresu. SATUR vám ušije svadbu snov a svadobnú cestu priamo na mieru, či ide o svadobný obrad, alebo medové týždne pri mori. Miesta, kde sa svadba koná, patria v letoviskách vždy k tým najkrajším pre umocnenie vášho zážitku a spomienok na celý život.

Kompletnú ponuku nájdete na www.satur.sk  Call Centrum 0850 333 333

(Po-Pia: 9.00 – 20.00)

ponuky@ba.satur.sk

 

Patrí do vydania