Flakón roka 2010

V októbri sa môžete uchádzať o priazeň nových vôní vložených do luxusných flakónov. Ak ste si už vybrali, neváhajte nám napísať, čo vo vás evokuje flakón, ktorý sa vám najviac páči. Aj tento mesiac odmeníme najzaujímavejšie odpovede voňavým darčekom. Píšte na adresu redakcie, ktorá je uvedená v tiráži, alebo na email: redakcia@beautywoman.sk do 18. 10. 2010.

Flakón vône Midnight in Paris z luxusného módneho domu Van Cleef & Arpels je inšpirovaný rovnomennou kolekciou hodiniek. Jedinečná a luxusná pánska vôňa spája eleganciua mužnosť, je interpretáciou tajomnýchparížskych nocí...

 

Lady Milion je nová vôňa od slávneho módneho návrhára Paca Rabanne. Pripomenie vám diamant, vzácny drahokam s výnimočným spracovaním. Jenoduchý, jasný a čistý flakón, žensky zaoblený, pohodlný do ruky, objekt neodolateľnej túžby. Zmyselná ovocno-kvetinová vôňa je ukrytá vo flakóne v tvare diamantu.

 

Oblý flakón, dielo slávnej dizajnérky Sylvie de France, zachytáva spontánnosť a pohyb. Jeho mierne asymetrický tvar zdobí žiarivý zlatý pásik s názvom vône ATTIMO v typickej červenej farbe. Luxusný valcovitý uzáver skrášľuje dizajnérsky skvost. V spodnej časti flakóna vyniká logo značky Salvatore Ferragamo. Parfumovanú vodu ATTIMO charakterizuje pestrý kvetinový buket v spojení so zmyselným drevitým základom.

 

Flakón magického elixíru kvetinovej orientálnej vône HALOWEEN DE J. DEL POZO, ktorú navrhol módny návrhár Jesús del Pozo, je modernou amforou z priehľadného skla, ktoré odhaľuje fialové lúče vône. Dotvára ho postriebrený uzáver a prstenec na jeho spodnej strane. Zvodná a očarujúca vôňa pre ženu zvodkyňu. Jej vôňa je nápojom lásky, elixírom a tajomstvom.

 

Flakón vône Marry me!, LANVIN, je inšpirovaný svetom návrhára Albera Elbaza. Je moderný a ženský. Originálne a netradične interpretuje motív mašličky. Postriebrený uzáver v štýle Art Deco a ružová saténová mašľa dokonale zdobia flakón zmyselnej kvetinovo-ovocnú vône pre odvážne a zamilované ženy.

 

 

Čierny flakón vône La Nuit de l´Homme Le Parfum, Yves Saint Laurent, splýva s temnotou noci. Objekt túžby sa ukrýva v tieňoch. Čisté línie, geometrické tvary a lakovaný uzáver vyjadrujú identitu značky Yves Saint Laurent. Zmyselná pánska vôňa, ktorú tvoria tie najušľachtilejšie igrediencie.

 

Patrí do vydania