Flakón roka 2010

Vyberte si ten váš najkrajší flakón a ešte toto leto s ním môžete prežiť príjemné zážitky! Nové letné vône v nádherných flakónoch si môžete kúpiť v sieti FAnn parfumérií na Slovensku. Pošlite SMS v tvare BW1(medzera) odpoveď(medzera) kontaktné údaje na číslo 6661. Cena odpovednej SMS je 0,199€ s DPH. Služba je dostupná v sieti T-Mobile, Orange a Telefonica O2. Službu technicky zabezpečuje A SMS s. r. o.

Blumarine uvádza novú vôňu  Jus No1, sviežu, kvetinovú, slnečnú, pižmovú vôňu. Prvú vôňu z kolekcie  Blugirl.  Romantická, rozkošne drzá a vábivá esencia pre mladé, moderné ženy. Hranatý flakón vône je ozdobený elegantnou modrou stužkou. Dokonalosť jemne brúseného skla flakónu zvýrazňujú po stranách tri kokardy, na ktorých sa týči logo. Dizajn flakónu dopĺňa krištáľový uzáver s vyrytým logom Jus No1.

Nová vôňa Betty Barclay Pure Style je priezračná, čistá, jemná a ženská. Exkluzívny biely dizajn flakónu zvýrazňuje kontrast medzi minimalizmom a jemnosťou. Flakón je moderným vyjadrením štýlu, jeho magické mliečne sklo láka k objaveniu vône ukrytej vo vnútri. Asymetrické umiestnenie a čisté tvary uzáveru vytvárajú príťažlivý kontrast s tvarom flakónu.

 

Červená, žltá, zelená, modrá - štyri nové vône. Benetton Rosso, sexi, vášnivá a príťažlivá, a Benetton Giallo, iskrivá, sýta a žiarivá, sú nové dámske vône. Benetton Verde, energická, prirodzená a intenzívna, a Benetton Blu, svieža, ľahká a nekonečná, dve nové pánske vône. Charakteristické logo značky sa nachádza na prednej strane flakónu. Rozprášená farba symbolizuje spontánnosť, ktorá je vlastná všetkým kultúram.

 

LACOSTE Challenge je dynamická a energická vôňa, ktorej tvárou je americká tenisová hviezda Andy Roddick. Vôňa je inšpirovaná húževnatosťou a uvoľnenosťou zakladateľa a tenisovej legendy Reného Lacoste. Flakón vône je vyrobený z masívneho skla a je vsadený do matného čierneho uzáveru pripomínajúceho rukoväť tenisovej rakety s ikonickým logom krokodíla Lacoste.

 

 

Nová pánska vôňa značky JOHN RICHMOND FOR MEN je venovaná sebavedomému a nekonvenčnému mužovi, ktorý žije podľa vlastných pravidiel a svoju mužnosť vyjadruje netradičným štýlom. Svieža a moderná, citrusovo-drevitá vôňa je vložená do elegantného flakónu. V strede flakónu žiari lesklé strieborné logo značky. Strieborný uzáver so vzorom tetovania Johna Richmonda zdobí strieborné gitarové „brnkátko“ s vyrytým nápisom IT´S ONLY ROCK´N´ROLL.

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania