Hrdo do plaviek

Aj vy patríte do kategórie ľudí umárajúcich sa v posilňovni s vidinou rýchlej straty objemu na bruchu, bokoch či stehnách? Nebaví vás už hltanie „zaručene účinných“ prípravkov na schudnutie, ktorých používaním však schudne skôr vaša peňaženka? Nevyhadzujte už peniaze von oknom!

Našťastie svetoví odborníci a vývojoví pracovníci mysleli i na nás, ktorí už máme všetky spomenuté veci za sebou, a vymysleli skutočnú bombu. Takú, ktorá nás vyformuje a zmenší naše brucho až o možných 15 centimetrov a boky o ďalších 7. Neveríte? Je tu neinvazívny prístroj určený na tvarovanie postavy – nielen na redukciu tuku, ale zároveň aj na spevnenie kože...Jedinečná, vysoko sofistikovaná kombinácia ultrazvuku, rádiofrekvencie a chladenia je tým pravým pre naše tukové vankúšiky. Absolútna novinka na svetovom trhu umožňuje uvoľniť a separovať jednotlivé tukové bunky, čím sa stávajú prístupnými na efektívnu liečbu rádiofrekvenciou. Vysokofrekvenčná energia spôsobuje prehriatie hlbokého tukového tkaniva, je akcelerovaný proces lipolýzy a zvýšená metabolická aktivita. Výsledkom je zmenšenie objemu tukových buniek a súčasne zabezpečenie redukcie tukovej vrstvy spolu so zlepšením vonkajšieho vzhľadu kože. Bezpečnosť ošetrenia je pritom overená prísnou klinickou štúdiou. Rýchly efekt liečby, dramatické výsledky postrehnuteľné už po 1 ošetrení sa stávajú zreteľnými po 4 ošetreniach v 2-týždňových intervaloch.

Podľa slov MUDr. Ivety Hasovej, majiteľky prestížneho dermatokozmetického zariadenia Mediskin so sídlom na Mýtnej ulici číslo 5 v Bratislave prístroj pracuje na princípe kombinácie mechanického a tepelného efektu. Takáto kombinácia umožňuje presne dosiahnuť tukové tkanivo, zatiaľ čo povrchové štruktúry kože sú starostlivo chránené chladením.

Autor
MUDr. Martin Petráš