Krajšie krivky vďaka liposukcii

Mnohé ženy, ktoré ju podstúpili, si ju pochvaľujú. Veď získať novú a krajšiu postavu bez námahy sa nedá len tak, no s tumescenčnou liposukciou to možné je! Blížiace sa Vianoce prinášajú so sebou lákavé dobroty, ktoré sa môžu postarať o neželané centimetre v rôznych partiách. Ak sa ich budete chcieť zbaviť rýchlo a efektívne, pouvažujte nad originálnym vianočným darčekom pre seba, sestru alebo vašu kamarátku. Napíšte nám o vašich problémoch s ukladaním tuku, resp. chudnutím na neželaných miestach. Potrebujete skôr klasickú alebo tumescenčnú liposukciu? Tejto problematike sme sa odborne venovali už v uplynulom čísle. Od novembra do februára bude pri každom článku zverejnený kupón. Ak nám pošlete všetky 3 kupóny, budete zaradená(ý) do žrebovania o poukážky do špecializovanej kliniky v Bratislave na ultrajemnú liposukciu v hodnote 42 000 Sk.

Keďže prirodzená cesta formovania kriviek nie je vždy účinná a ideálna, niektoré ženy volia napokon liposukciu. Ak aj vy nad ňou uvažujete, stavte na tumescenčnú metódu, ktorá je jednou z najefektívnejších a najšetrnejších spôsobov odsatia tuku. Na rozdiel od cvičenia či diéty je tumescenčná liposukcia revolučná v tom, že tukové bunky sa po zákroku nerozmnožujú a nepresúvajú. Preto sa do problémových partií viac nepriberá, stav je trvalý, a čo je skvelé, na požadovaný výsledok nemusíte čakať mesiace. Samotný výsledok liposukcie však nezávisí len od kvality a prestíže medicínskeho zariadenia, ale aj od vzdelanosti, zručnosti a skúseností plastického chirurga, ktorému sa zveríte do rúk. „V našom medicínskom centre sa kladie dôraz na kvalitu služieb, odbornú stránku, sledovanie najnovších metód plastickej chirurgie a nadštandardný prístup. Zárukou kvality je jedinečná špecializácia na tumescenčné liposukcie na Slovensku od roku 2006 a viac než dvetisíc úspešných zákrokov,“ vysvetľuje plastický chirurg MUDr. Martin Šimkanin.

Zbavili sa prebytočného tuku

Uvažujete nad ultrajemným odsatím tuku, no žiadna žena z vášho okolia ju dosiaľ nepodstúpila? Možno ste zvedavá a chceli by ste vedieť, aké skúsenosti s ňou majú tie, ktoré sa k zákroku odhodlali. Preto sme sa ich za vás spýtali na dojmy a dosiahnuté výsledky.

Ľubica: „Skúšala som rôzne formy chudnutia, ale zakaždým mi chýbala pevná vôľa, aby som ich poctivo dodržala. Preto mi tumescenčná liposukcia pripadala ako skvelý motivačný prostriedok na vyformovaniu brucha. Neverila som, že to nebude bolieť, ale opak bol pravdou. Cítila som len vpich injekcie s anestetikami a ostatné som už necítila. Ďalšie dni po zákroku som sa cítila ako po svalovej horúčke, no nebolo to nič hrozné. Už o pár týždňov som sa chválila menším obvodom v páse a to ma doslova naštartovalo k tomu, aby som zmenila životosprávu a hýbala sa.”

Beáta: „Trápili ma vonkajšie a vnútorné stehná, zadok a kolená. Nikdy by som nepovedala, že počas sledovania televízie v operačnej sále ma pán doktor zbaví tuku bez väčšej bolesti. Odsali mi zhruba 1 liter tuku z každej oblasti, teda okrem kolien, tam to bolo okolo 0,6 litra. Teraz je tomu rok a som úplne spokojná, neverila som, že výsledok bude až taký viditeľný.“

Anna: „Mojím najväčším problémom bol tukový podbradok, a to aj napriek tomu, že patrím k štíhlejším ženám. Rôzne vyšetrenia potvrdili, že to bolo dané genetikou, a tak jedinou možnosťou bola pre mňa liposukcia. Keď som sa rozhodovala pre zákrok, vybrala som si tumescenčnú metódu, pretože sa mi zdala najmenej bolestná. Našťastie sa moja predtucha potvrdila, cítila som len umŕtvenie odsávaného miesta, no inak to bolo bez bolesti. Nejaký čas som potom nosila fixačnú čiapku, ale dnes sa teším peknej brade, ktorú by som iným spôsobom nedosiahla.”
.
Ak sa chcete dozvedieť viac informácií o tumescenčnej liposukcii, jej cenách alebo sa priamo objednať
na konzultáciu, navštívte internetovú stránku www.medicomvip.sk