Interbeauty 2008 - Tradičný sviatok krásy a pôvabu

16. medzinárodný veľtrh kozmetiky INTERBEAUTY, ktorý sa uskutočnil v dňoch 25. – 27. septembra 2008, sa stal už tradičným sviatkom krásy a pôvabu, ktorý každoročne priláka do Bratislavy širokú odbornú i laickú verejnosť (cca 20 000 návštevníkov). Deväť zastúpených krajín reprezentovalo dovedna 163 vystavovateľov.

Veľtrh má punc vysokej kvality

Veľtrh INTERBEAUTY sa stal miestom stretnutia všetkých, ktorí prispievajú k starostlivosti a ku skrášľovaniu nášho vzhľadu. Cieľom veľtrhu bolo predstavenie nových trendov s výmenou poznatkov a skúseností. Počas troch dní boli prezentované produkty, služby a novinky z oblasti starostlivosti o pleť, vlasy, vizáž a nechty. Jeseň je celosvetovo najočakávanejším obdobím na predstavenie módnych trendov a noviniek z oblasti krásy a kozmetiky. Načasovanie veľtrhu INTERBEAUTY na koniec septembra sa už niekoľko rokov ukazuje ako správne rozhodnutie, o čom svedčí aj rastúci záujem vystavovateľov. Súbežne s veľtrhom INTERBEAUTY sa konali dve nové veľtržné podujatia ESOTERIKA a BIO­STYL, ktoré nadviazali na úspešnú tradíciu v Českej republike. Spojenie všetkých troch veľtrhov do jedného termínu je dôsledkom toho, že krása, zdravý životný štýl a prírodné náuky majú k sebe veľmi blízko.Punc kvality dáva veľtrhu INTERBEAUTY bohatý odborný program. V spolupráci so Slovenským kozmetologickým zväzom sme už po desiatykrát pripravili odborný seminár Kozmetika – Zdravie – Krása. Príťažlivosť veľtrhu INTERBEAUTY pre vystavovateľov, ako aj pre návštevníkov zaručili Majstrovstvá Slovenskej republiky v účesovej a dekoratívnej tvorbe, Majstrovstvá Slovenskej republiky a Medzinárodné majstrovstvá v nail arte, Majstrovstvá Slovenskej republiky v manikúre prírodných nechtov, súťaž v predlžovaní vlasov – SO.CAP.STAR a Majstrovstvá Slovenskej republiky v mejkape, Majstrovstvá Slovenskej republiky v nechtovom dizajne. Víťazi Majstrovstiev SR v mejkape a Majstrovstiev SR v nechtovom dizajne postupujú na Medzinárodné majstrovstvá, ktoré sa konajú v Düsseldorfe. Počas veľtrhu sa konali pracovné stretnutia s odborníkmi z oblasti dermatológie, kožného lekárstva, plastickej chirurgie, vlasovej kozmetiky. Pre návštevníkov bol pripravený bohatý sprievodný program, ktorého súčasťou bol profesionálny kadernícky salón Marka Kopanicu, ukážky ošetrení tela a pleti, predvedenie najnovších trendov v líčení, vyhlásenie vizážistu roka, exhibícia v body arte, ukážky predlžovania a zahusťovania vlasov, predstavenie noviniek z oblasti starostlivosti o vlasy, nové módne trendy líčenia, stretnutie pedikérov, atraktívne vlasové šou, novinky z oblasti dermatológie a dermatokozmetiky.

Veľtrh s najdlhšou tradíciou

Najprestížnejší veľtrh kozmetiky na Slovensku INTERBEAUTY spolu so súbežne prebiehajúcimi veľtrhmi dlhodobo potvrdzuje svoju vedúcu pozíciu na Slovensku. Vo svojej histórii tento medzinárodný veľtrh kozmetiky s najdlhšou tradíciou na Slovensku zaznamenal rekordný počet vystavovateľov, ako aj rekordnú obsadenosť plochy. Jednoznačne o ňom možno povedať, že je najvýznamnejším slovenským sviatkom krásy, ktorý každoročne priláka do Bratislavy odbornú i laickú verejnosť.Incheba Expo Bratislava sa už teraz teší na budúci ročník veľtrhu, ktorý sa uskutoční 1. – 3. októbra 2009. Verí, že bude ešte kvalitnejší a bohatší o vystavovateľov zo širokého spektra potenciál­nych vystavovateľov zo Slovenska i zo zahraničia.